Champagne Duntze, Légende Brut

Duntzes Legende Brut har en gylden skinnende stråfarve som alle Cuveer i samlingen, der vidner om den eksklusive brug af vin fra første pres. Livlige og ekstremt fine bobler. På næsen er den frisk, lækker og blomstret med lette frugtige detaljer af hvid fersken og små noter af brød fra bageren, der udvikler sig ved åbningen mod knap så ristede detaljer. I smagen er den meget velbalanceret og både levende og naturligt blød. En meget lækker Champagne, der er generøs og glat med en ret kødfuld side til sig.

399 kr

Andre kiggede også på

Champagne Duntze, Légende Brut

Duntzes Legende Brut har en gylden skinnende stråfarve som alle Cuveer i samlingen, der vidner om den eksklusive brug af vin fra første pres. Livlige og ekstremt fine bobler.På næsen er den frisk, lækker og blomstret med lette frugtige detaljer af hvid fersken og små noter af brød fra bageren, der udvikler sig ved åbningen mod knap så ristede detaljer.I smagen er den meget velbalanceret og både levende og naturligt blød. En meget lækker Champagne, der er generøs og glat med en ret kødfuld side til sig. Noter af karamel og blød mandel holder til finishen i munden

Champagne Duntze, Extra Brut Premier Cru

Extra Brut fra Duntze er lavet på 80% pinot noir og 20% chardonnay - knastør men rig på noter som marcipan, brioche, toast, ferskner, citroner og æbler! Champagnehuset Duntze adskiller sig på flere måder fra andre champagnehuse, men én særlig ting er ganske anderledes her: modsat langt de fleste andre huse, mikser man ikke druer fra forskellige jordbundstyper selvom druerne er de samme. Man tager således ikke pinot noir fra én jordbundstype og mikser med pinot noir fra en anden jordbundstype. På denne måde repræsenterer vinene hver især forskellige jordbundstyper.

Champagne Duntze, Légende Demi-Sec

Demi-Sec er den perfekte søde champagne, som balancerer både syre og sødme til perfektion. Duntze Demi-Sec viser noter af ferskner, honning og bagte æbler med en fin syre som bagkant og sødme som gør den ekstremt indbydende. Champagnehuset Duntze adskiller sig på flere måder fra andre champagnehuse, men én særlig ting er ganske anderledes her: modsat langt de fleste andre huse, mikser man ikke druer fra forskellige jordbundstyper selvom druerne er de samme. Man tager således ikke pinot noir fra én jordbundstype og mikser med pinot noir fra en anden jordbundstype. På denne måde repræsenterer vinene hver især forskellige jordbundstyper.

Duntze Champagne Brut 2 flasker + Sabel

Når du køber to Duntze Champagne Brut, sender vi en ægte champagnesabel med til dig!Duntzes Legende Brut har en gylden skinnende stråfarve som alle Cuveer i samlingen, der vidner om den eksklusive brug af vin fra første pres. Livlige og ekstremt fine bobler.På næsen er den frisk, lækker og blomstret med lette frugtige detaljer af hvid fersken og små noter af brød fra bageren, der udvikler sig ved åbningen mod knap så ristede detaljer.I smagen er den meget velbalanceret og både levende og naturligt blød. En meget lækker Champagne, der er generøs og glat med en ret kødfuld side til sig. Noter af karamel og blød mandel holder til finishen i mundenSådan sabler du en chamapgne: 1. Sørg for at der er god plads, evt udendørs.2. Champagne skal være iskold.3. Fjern folie og gitter (hold på proppen, så den ikke flyver).4. Find der hvor flasken er samlet på langs, så denne vender opad (der er den svagest).5. Lad sablen følge flaskehalsen, så du “skubber” flaskens mund og prop af (IKKE hak flaskehalsen!). Når du samler proppen op, kan du se en rind af glas om den, men vær ikke bekymret for, om der er glasskår i flasken. Trykket har skudt alt glas væk, så intet er kommet i flasken.Det kræver ikke kræfter, for det er trykket i flasken der gør det hårde arbejde - kun teknik og en iskold flaske.