Duntze Champagne Demi Sec 2 flasker + Sabel

Når du køber to Duntze Champagne Demi Sec, sender vi en ægte champagnesabel med til dig!Demi-Sec er den perfekte søde champagne, som balancerer både syre og sødme til perfektion. Duntze Demi-Sec viser noter af ferskner, honning og bagte æbler med en fin syre som bagkant og sødme som gør den ekstremt indbydende. Champagnehuset Duntze adskiller sig på flere måder fra andre champagnehuse, men én særlig ting er ganske anderledes her: modsat langt de fleste andre huse, mikser man ikke druer fra forskellige jordbundstyper selvom druerne er de samme. Man tager således ikke pinot noir fra én jordbundstype og mikser med pinot noir fra en anden jordbundstype. På denne måde repræsenterer vinene hver især forskellige jordbundstyper. Sådan sabler du en chamapgne:1. Sørg for at der er god plads, evt udendørs. 2. Champagne skal være iskold. 3. Fjern folie og gitter (hold på proppen, så den ikke flyver). 4. Find der hvor flasken er samlet på langs, så denne vender opad (der er den svagest). 5. Lad sablen følge flaskehalsen, så du “skubber” flaskens mund og prop af (IKKE hak flaskehalsen!). Når du samler proppen op, kan du se en rind af glas om den, men vær ikke bekymret for, om der er glasskår i flasken. Trykket har skudt alt glas væk, så intet er kommet i flasken. Det kræver ikke kræfter, for det er trykket i flasken der gør det hårde arbejde - kun teknik og en iskold flaske.

1297 kr

Andre kiggede også på

Duntze Champagne Demi Sec 2 flasker + Sabel

Når du køber to Duntze Champagne Demi Sec, sender vi en ægte champagnesabel med til dig!Demi-Sec er den perfekte søde champagne, som balancerer både syre og sødme til perfektion. Duntze Demi-Sec viser noter af ferskner, honning og bagte æbler med en fin syre som bagkant og sødme som gør den ekstremt indbydende. Champagnehuset Duntze adskiller sig på flere måder fra andre champagnehuse, men én særlig ting er ganske anderledes her: modsat langt de fleste andre huse, mikser man ikke druer fra forskellige jordbundstyper selvom druerne er de samme. Man tager således ikke pinot noir fra én jordbundstype og mikser med pinot noir fra en anden jordbundstype. På denne måde repræsenterer vinene hver især forskellige jordbundstyper.Sådan sabler du en chamapgne:1. Sørg for at der er god plads, evt udendørs.2. Champagne skal være iskold.3. Fjern folie og gitter (hold på proppen, så den ikke flyver).4. Find der hvor flasken er samlet på langs, så denne vender opad (der er den svagest).5. Lad sablen følge flaskehalsen, så du “skubber” flaskens mund og prop af (IKKE hak flaskehalsen!). Når du samler proppen op, kan du se en rind af glas om den, men vær ikke bekymret for, om der er glasskår i flasken. Trykket har skudt alt glas væk, så intet er kommet i flasken.Det kræver ikke kræfter, for det er trykket i flasken der gør det hårde arbejde - kun teknik og en iskold flaske.ff

Champagne Demi Sec

Champagnen har et lyst gyldent udseende med grønne reflekser. Den indsmigrende næse er domineret af pære, med en diskret touch af brioche. I munden er den behagelig og frisk med en let cremet mousse, diskret sødme og et herligt mineralskt touch.

Nicolas Feuillatte, Réserve Exclusive, Demi Sec, Champagne, Chouilly

Finnessefyldt, sød Champagne med flot næse af blomster og frugt - fin i balancen mellem friske og kandiserede frugter som fersken og aprikos. Vanille, toast og lagkagebund er sekundære delikate aromaer og smagen er rund og afstemt.

Veuve Clicquot Demi Sec, Den Gule Enke

Demi Sec fra Veuve Clocquot har været værdsat siden 1700-tallet takket være sin charmerende og sødlige karakter. Denne perfekte ledsager til søde retter og desserter har boler med en blødere og mildere antydning end Brut Yellow Label.