Bischöfliche Weingüter Trier Dhroner Hofberger Alte Reben Riesling Feinherb 2020

Bishöfliches Dhroner Hofberger fortæller om Dhroner-klimaet og dets sydlige eksponering af høj kvalitet. På næsen er den meget kompleks og intens af skifer, mandariner og har en behagelig, fint krydret aroma. Ser ekstremt elegant og mineralsk ud. En delikat syrlig Mosel Riesling i klassisk forstand, som formidler friskhed og livlighed frem for sødme på grund af den minimale frugtsødme. Vi anbefaler at åbne flasken og lade den trække vejret en time før forbrug.

249 kr

Andre kiggede også på

Weingüter Wegeler - Rheingau Riesling Trocken 2018

Denne vin er herlig frisk med rieslingdruens rene karakter. Herlige duftnoter af blomster og citrusfrugt, samt lidt nyslået græs. Smagen er frisk med mange af de samme noter og en forfriskende syre, der gør vinen frisk og elegant. En vin, der er en fornøjelse at drikke alene, ellers passer den flot til salater og milde fiskeretter.En vin som Wegeler fremstiller fra flere forskellige af deres marker i Rheingau regionen. Druerne høstes fra marker med god eksponering og jordbundsforhold der er optimale for riesling druen.

Bischöfliche Weingüter Trier Ayler Kupp Riesling Spätlese 2021

Senthøstede druer fra den kendte parcel Kupp! Druerne får en ekstra lang modning og få opnår det ædle råd, som man kender fra Sauternes. Dette skaber en yderst balanceret vin hvor både friskhed og kompleksitet går hånd i hånd. Den søde stil rette som altid op af frisk syre og en særlig “salt” mineralitet, bidrager med endnu en dimension. Aromaerne viser både noter af honning, ferskner og bagte æbler.

Bischöfliche Weingüter Trier DOM Riesling Trocken 2021

Dom kollektionen er den perfekte vin til anledningen - uanset om det er en almindelig onsdag aften eller om aftenen står på gæster og fest. Dom Riesling Trocken er en klassisk Mosel riesling i den tørre ende, hvor syren pirrer din tunge og aromaer af blomster, ferskner, citroner og æbler får lov at færdiggøre dansen. Brug den til fisk og skaldyr eller bare til når tørsten trænger sig på.

Bischöfliche Weingüter Trier Dhroner Hofberger Alte Reben Riesling Feinherb 2020

Bishöfliches Dhroner Hofberger fortæller om Dhroner-klimaet og dets sydlige eksponering af høj kvalitet.På næsen er den meget kompleks og intens af skifer, mandariner og har en behagelig, fint krydret aroma. Ser ekstremt elegant og mineralsk ud. En delikat syrlig Mosel Riesling i klassisk forstand, som formidler friskhed og livlighed frem for sødme på grund af den minimale frugtsødme. Vi anbefaler at åbne flasken og lade den trække vejret en time før forbrug.