Cakebread Cellars, Chardonnay 2019

Cakebread Cellars Chardonnay er en nænsomt fremstillet hvidvin, hvor druerne håndhøstes om natten, for at maximere friskheden i vinen. Druerne presses herefter i hele klaser, før mosten lægges på franske egetræsfade. Når første gæring af vinene er gennemført, gennemgår ca. 1/4 af vinen yderligere malolaktisk gæring. Herefter ligger vinen på franske egetræsfade, sur lie, i ca. 8 måneder. Cakebread Cellars Chardonnay fremstår med friske og fede aromaer af friske æbler, hvid fersken, pære og melon, med fine strejf af egetræ og krydderier. Alle disse skønne aromaer går igen i smagsoplevelsen, hvor der yderligere kan tilføjes en lang, behagelig citrus-finish og skøn mineralitet, alt sammen båret igennem af en rund og fedmefuld struktur.

479,-376,6 kr

Andre kiggede også på

Sojourn Cellars Chardonnay, Sonoma Coast 2019

Med denne vin ønsker Sojourn at fremstille Chardonnay druens exceptionelle karakter i dette område. Vinen har en forførende næse af stenfrugt og gule æbler, der går igen i den rige, koncentrerede smag. Smagen er balanceret med et fint syreniveau, og lagringen i 30% ny fransk eg, bringer dybde til teksturen uden at overrumple frugten.

Stag's Leap Wine Cellars, Hands of Time Chardonnay 2020

Hands of Time: går man langs med gangstien rundt om bygningerne på Stag’s Leap Wine Cellars, passerer man en helt enestående væg, der er dekoreret med en lang række kalkstenstavler, der hver især bærer et aftryk af en hånd. Disse aftryk er en samling af håndaftryk, der som en tidslinje hylder de mange Winemakere, som i bogstaveligste forstand har sat deres aftryk og bidraget til vinhusets historie helt tilbage til grundlæggelsen i 1970. Vinen er gæret delvis på rustfri stålfade og delvis på egetræsfade. 40 % har gennemgået malolaktisk gæring inden en 8 ½ måneds lagring ”sur lies” på egetræsfade, hvoraf 8 % helt nye fade. Chardonnay med smigrende aromaer af meloner, abrikoser og mandariner med et anstrøg af vanilje. Smagen forekommer blød med fyldige spor af æbler og citrusfrugter, der udmunder i en lang og vedvarende eftersmag. Anbefales til: grillede blæksprutter, sole meuniere eller frisk pasta i citron sauce med friske bønner og pancetta.

Cakebread Cellars, Chardonnay 2019

Cakebread Cellars Chardonnay er en nænsomt fremstillet hvidvin, hvor druerne håndhøstes om natten, for at maximere friskheden i vinen. Druerne presses herefter i hele klaser, før mosten lægges på franske egetræsfade. Når første gæring af vinene er gennemført, gennemgår ca. 1/4 af vinen yderligere malolaktisk gæring. Herefter ligger vinen på franske egetræsfade, sur lie, i ca. 8 måneder.Cakebread Cellars Chardonnay fremstår med friske og fede aromaer af friske æbler, hvid fersken, pære og melon, med fine strejf af egetræ og krydderier. Alle disse skønne aromaer går igen i smagsoplevelsen, hvor der yderligere kan tilføjes en lang, behagelig citrus-finish og skøn mineralitet, alt sammen båret igennem af en rund og fedmefuld struktur.

Stimson Estate Cellars Chardonnay 2020 (v/6stk)

Juan Muños Oca har været hos Stimson Estates siden 2003, hvor han blandt andet har arbejdet side om side med den legendariske Sugar Ray Einberger. I 2011 blev han forfremmet til chefvinmager og fik dermed også ansvaret for Stimson Estate Cellars vinene. Målet er at skabe velsmagende, intense vine, der reflekterer de fremragende vækstbetingelser i Washington State og druesorten. Og så skal de tilbyde et førsteklasses pris/kvalitetsforhold.Denne frugtdrevne, fyldige Chardonnay leverer aromaer af modne æbler, melon og et strejf af karamel. Smagen er frisk og ren og balanceres fint med et strejf af ny eg. En yderst velsmagende let tilgængelig og ligefrem Chardonnay. Prøv med grillet kylling, en sommer salat eller skaldyr.