Domaine de Bila-Haut, Côtes-du-Roussillon Occultum Lapidem Blanc ØKO 2018 (v/6stk)

En dejlig fyldig vin med fine noter af abrikos og fersken, der smelter sammen med vaniljen og de andre krydderier fra den delvise fadlagring. Diskret blomstrende, meget velafbalanceret og drevet frem af underliggende moden citrus og mineralitet, som sørger for, at der er tilstrækkeligt med friskhed og også kompleksitet til stede.

178,5 kr

Andre kiggede også på

Côtes du Rhône Villages, Plan de Dieu 2021

Clos St. Antonins "Plan de Dieu" er en koncentreret og terroirtro Rhône-vin. Vinen står mørk-rød i glasset med osende aromaer af modne hindbær, kirsebær, lakrids, skovbund og krydderier. I munden folder frugten sig dybt og maskulint ud, mens den leg

Domaine de Saint Siffrein Terre d'Abel Châteauneuf-du-Pape 2015

Domaine Saint Siffren Husets velholdte Chateauneuf-du-Pape vinmarker grænser op mod ejendommen. Området er unikt, og den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer, som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårde

Domaine des Marrans, Beaujolais Blanc 2019

Fantastisk charmerende hvid Beajolais på 100% Chardonnay. Dejlig tropisk duft med ananas og gule blomster i fin forening. Helt cremet i strukturen, hvor Chardonnay druen viser sine gode brede kvaliteter. Fin frugtsyre til at give friskhed, men samtidig dyb og lækker. En god ledsager til en kraftig fiskeret.Det er kun 1 % af vinmarkerne i Beaujolais der giver hvidvin, så denne Chardonnay fra Domaine des Marrans er virkelig en specialitet. Da smagepanelet fik denne i glasset blev vi blæst helt omkuld af den store charme og personlighed i denne vin.

Biovidis, Côtes du Rhône Valréas Revelation Roches 2018 (v/6stk)

En vin som behøver lidt luft før den begynder at vise sine sande kvaliteter, så store glas og også en tur på karaffel er absolut en god ide. Så begynder den langsomt at åbne op for frugten og snart vil brombær og hindbær finde sammen med friske provencalske krydderurter og sorte oliven i et fascinerende udtryk. Den er krydret, men ikke egentlig voldsom, og de over 15% i alkohol er pakket fint ind i en god aromatisk saftighed.