Fernand Engel, Gewurztraminer Reserve 2020

Klassisk krydret duft med noter af rosenblade, hvide blomster og lyche. Smagen har en god intensitet med moden frugt og et krydret element til at få noget kant på smagen. En vin med en god frugtmodenhed og herlig friskhed. Nyd gerne denne til en tærte, eller modne oste. Gewürztraminer druerne til denne vin er høstet fra parceller omkring Bergheim på brun kalkholdig jordbund. Vinmarkerne dyrkes efter økologiske forskrifter. Druerne lagres kun på neutrale tanke, for at bevare mest mulig druekarakter.

149 kr

Andre kiggede også på

Fernand Engel, Pinot Gris Reserve 2021

Denne flotte Pinot Gris Reserve har en ret intens duft af blomster og modne eksotiske frugter samt en anelse lakrids. Smagen er tæt, men med god friskhed og meget vedholdende eftersmag, der afslutter med en fin antydning af røg og vanilje. Druerne høstes efter økologiske forskrifter for at skabe den bedste balance i naturen og i flasken. Man taler normalt om 7 druer i Alsace, hvoraf de 4 af dem betegnes som Grand Cru druer, og Pinot Gris er en af dem.

Fernand Engel, Gewurztraminer Reserve 2020

Klassisk krydret duft med noter af rosenblade, hvide blomster og lyche. Smagen har en god intensitet med moden frugt og et krydret element til at få noget kant på smagen. En vin med en god frugtmodenhed og herlig friskhed. Nyd gerne denne til en tærte, eller modne oste.Gewürztraminer druerne til denne vin er høstet fra parceller omkring Bergheim på brun kalkholdig jordbund. Vinmarkerne dyrkes efter økologiske forskrifter. Druerne lagres kun på neutrale tanke, for at bevare mest mulig druekarakter.

Fernand Engel, Riesling Praelatenberg Grand Cru 2020

Topklasse riesling fra en af de bedste marker i Alsace. Gylden citrus i duften som kombineres pænt med ananas, fersken og frisk mineralitet. I smagen opleves stor smagsintensitet og en fin balancerende frugtsyre. Der er noter af frisk frugt og mineralske noter fra jorden. Ren og intens i eftersmagen som giver vinen kompleksitet nok til mere intense fiskeretter og modne oste.Praelatenberg marken er beliggende i Kintzheim som en enkel stor sammenhængende parcel. Jordbunden er granit og quartz over en bund af sand. Med en medium hældningsgrad er der her god grobund for riesling druen. Alle druer som Fernand Engel er dyrket økologisk.

Fernand Engel, Riesling Reserve 2020

Fremragende ren og fokuseret Riesling fra familien Engel. En frisk duft med noter af ananas og fersken, samt en fin underliggende mineralitet. En harmonisk oplevelse i munden med opfriskende frugtsyre og gentagende noter af tropiske frugter. En vin med flot intensitet i eftersmagen, der gør den særdeles velegnet til delikate fiskeretter.Fremstillet af Riesling høstet i hånden fra fire parceller i området omkring Orschwiller og St Hippolyte. Vinstokkene dyrkes økologisk på marker med kalkholdig jord og skiffer.