Glover Family Wines, Zephyr Chardonnay 2019

Cremet og samtidig frisk med super dejlige frugtnuancer i såvel duft som smag. Hvis du godt kan lide den voluminøse smag af eksklusiv Chardonnay, men er fornuftig nok til ikke at kaste unødige sparepenge efter hvidvin, blot fordi de besidder et velkendt navn - så vil du med sikkerhed lade dig begejstre udelt af denne her Zephyr Chardonnay, som er defineret ved sin fine og fyldige smag af både fad og friske frugter, hvor både moden pære, citrusskal og æble dominerer. Drik den ved ca. 14 °C af almindelige hvidvinsglas, til cremede pastaretter med laks eller salat med grillet kylling og avocado. Winemaker Ben Glover bruger naturgær og fadgæring, og under den efterfølgende fadlagring på store fade får vinen både et spicy røget element fra fadet og cremet tekstur fra gærresterne - og stilmæssigt ligger vi et sted mellem sprød Chablis og cremet amerikansk Chardonnay - med et udtalt fokus på friskhed og intensitet.

249 kr

Andre kiggede også på

Glover Family Wines, Zephyr Chardonnay 2019

Cremet og samtidig frisk med super dejlige frugtnuancer i såvel duft som smag. Hvis du godt kan lide den voluminøse smag af eksklusiv Chardonnay, men er fornuftig nok til ikke at kaste unødige sparepenge efter hvidvin, blot fordi de besidder et velkendt navn - så vil du med sikkerhed lade dig begejstre udelt af denne her Zephyr Chardonnay, som er defineret ved sin fine og fyldige smag af både fad og friske frugter, hvor både moden pære, citrusskal og æble dominerer. Drik den ved ca. 14 °C af almindelige hvidvinsglas, til cremede pastaretter med laks eller salat med grillet kylling og avocado.Winemaker Ben Glover bruger naturgær og fadgæring, og under den efterfølgende fadlagring på store fade får vinen både et spicy røget element fra fadet og cremet tekstur fra gærresterne - og stilmæssigt ligger vi et sted mellem sprød Chablis og cremet amerikansk Chardonnay - med et udtalt fokus på friskhed og intensitet.

Glover Family Wines, Mr. Glover Chardonnay 2020

Mr. Glover Chardonnay er Levende, vibrerende og frisk. Her er der ikke noget der er druknet i voldsom fadlagring, det er tværtimod en Chardonnay som skinner af ren frugt - masser af lime, fersken og hvide blomster. Server ved 8-10°C i store hvidvinsglas. Drik til nudel-stir fry med rejer.

Glover Family Wines, Zephyr Mark III, Sauvignon Blanc 2021

En helt ny vin fra Glover familien. Meget klassisk Sauvignon Blanc fra New Zealand, men med lidt mere af det hele. Masser af frugt, passion og grape i duften. Mineralsk og frugtig i smagen. Lidt usædvanligt for sauvignon blanc lagerer vinen på brugte egetræsfade, som er med til at give vinen fylde og dybde. Gør jer selv den tjeneste og smag denne smukke vin. Zephyr-vinene er opkaldt efter den milde vestenvind, der blæser over vinmarkerne - men lige netop denne vin er en hyldest til den gamle Ford Zephyr model 3, som stadig står i familiens garage.

Mouton Noir Wines, Knock on Wood Chardonnay 2020 (v/6stk)

Chardonnay fra vinmarker på skråningerne i det kølige Yamhill-Carlton AVA, Willamette Valley. Udelukkende rustfrit stål, lang kold gæring i næste to måneder og ingen malolaktisk gæring. Kølig aroma med nuancer af honningmelon, pære, knuste sten og citronskal. Smagen er saftig, ren, mineralsk og med en livlig frugtsyre der giver vinen en fantastisk friskhed. Perfekt til f.eks. moules mariniéres, grillet fisk eller lyst kød.