Heinrichshof - Riesling Kabinett 24RS Feinherb 2022

Riesling Kabinett Feinherb er en ren, smuk og klar Riesling med noter af citrusfrugter. Den er elegant balanceret mellem frugtrig sødme og en frisk syre, der får munden til at løbe i vand. Mens vinen har alle de karakteristiske elementer fra en Riesling, er der et attraktivt og underlæggende aspekt af citrongræs. Dette er et glimrende eksempel på en Riesling.

119 kr

Andre kiggede også på

Weingut Paulinshof, Riesling Feinherb Figaro 2021 (v/6stk)

En dejlig ukompliceret, men også præcis vin, som kommer med en friskhed som næsten får den lille restsødme til at fordufte. Der er dejlige sommeræbler, hvide ferskner og blomstrende iris til næsen, og i munden er vinen let, sprød og endnu mere legesyg end 2018'eren.

Weingut von Hövel, Oberemmeler Hütte, Riesling Kabinett 2017

En charmetrold med et langt liv: Duft med stikkelsbær, solbær, urter, lyse blomster, knapt moden passionsfrugt og lime. Smagens lidt eksotiske toner med mint, krydderurter og vedholdende, meget moden frugt holdes i skak af en rank og præcis syre, som næsten skjuler restsødmen. Det er svært at forestille sig en bedre kombination af letbenet elegance og frugtintensitet.

Bischöfliche Weingüter Trier Scharzhofberg Kabinett Feinherb Riesling 2021

Druerne til denne kabinett kommer fra en af de bedste parceller i Saar, Scharzhofberg! Der er tale om en village vin, hvorfor kvaliteten er helt i top og vinen kan lagre i mange år. Der er tale om en kabinett i helt klassisk forstand med en veldrejet restsødme, som pakker den mosel typiske syre flot ind med mineralske undertoner og spændende citrus indslag.

Stepp, Riesling Mineralstein Feinherb 2022 (v/6stk)

Med sikker hånd har Gerd Stepp styret en ny udgave af Riesling Mineralstein i havn. Delikat og levende riesling med karakteristisk syre, som holdes flot i skak af en forførende sødme - en vin der lever højt på sommerlig drikkeglæde. Her balancerer sødme og syre hånd i hånd og vinen har masser af smagsnuancer af modne æbler, citrusskal og grønne urter - og lidt underspillet tropisk frugt. Som altid er Gerds stil ren og nuanceret - og det er vin, som er en stor fornøjelse at drikke næsten uanset anledning.