Hermitage Blanc 2020

Vinen fremstår dyb og maskulin med en nærmest osende, intens og nuanceret næse med gule ferskner, kvæde, honningmelon, citrus, hvide blomster, kalk, røg og knuste sten.

1995 kr

Andre kiggede også på

Cave de Tain, Crozes-Hermitage Nobles Rives Blanc 2022

Det er ikke hverdag vi får hvid Crozes-Hermitage i glasset - og det er synd, for det er virkelig vin som har noget punch og power - de varme somre i Rhône-dalen giver vinen er dybde og fylde, som gør den meget velegnet til kraftige fiskeretter eller fjerkræ. Her er både grapefrugt, abrikos og fersken i smage, hvor den milde frugt bakkes op af noget citrus og hvide blomster.Server ved 10-12°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til grillet havtaske.

Domaine Belle, Crozes-Hermitage Blanc Les Terres Blanches ØKO, 2021

Cave de Tain, Hermitage Blanc Nobles Rives 2019

De klassiske grønne druer fra Rhône, Marsanne og Rousanne, danner bund for en balanceret og fyldig hvidvin sommer emmer af storhed. Hermitage er lige med elegance og dybde - også når det gælder hvidvin. Det er silkeblød vin, som har understrømme af frisk syre og en salt tone. Server ved 8-10°C i store hvidvinsglas. Drik til fed fisk med kraftigt tilbehør eller kyllingesteg.

Hermitage Blanc, Blanche 2019

Hermitage Blanche har en dyb, gylden farve og intense aromaer af fersken, honningmelon, hvide blomster, smør, kamille-thé og krydderier. I munden smyger den righoldige frugt sig elegant over tungen med saftig syre, der gør helhedsindtrykket dejlig harmoni