Leitz, Eins Zwei Zero, Riesling Alcohol Free

Eins-Zwei-Dry Riesling fra Leitz er en alkoholfri, tør hvidvin fra Rheingau med en frisk syrestruktur. En sprød vin, der viser noter af kalk og citrusfrugt i duften, samt overraskende noter af rabarber, røde æbler og en anelse mineralitet. I smagen har den en delikat lethed og friskhed.

89 kr

Andre kiggede også på

Leitz, Eins Zwei Zero, Sparkling Riesling Alcohol Free (v/6stk)

Eins Zwei Zero Sparkling Riesling er en meget attraktiv, alkoholfri mousserende vin, der giver et meget attraktivt, blødt øjeblik af glæde i den allerførste tår. Den er meget frisk og saftig og ved siden af et fint samspil af sprøde æbler og fine bobler. Smagen af Eins Zwei Zero tilbyder en helt overdådig mangfoldighed og fryder os af en velintegreret syrlighed og et langvarigt friskt indtryk. Passer perfekt til muslinger og let pasta; trøfler eller med fisk og skaldyr. Det er ideelt som en aperitif og skinner året rundt som en alkoholfri ledsager til enhver festlig lejlighed.

Leitz Eins Zwei Zero Riesling - Alcohol Free

Flot citron gyldenfarve og aroma af lime, orangeblomst og æble. Læskende frisk smag med noter af rabarber, citrus og fin syre, Velegnet til aperitif, til lette fiskeretter og skaldyr eller krydret, asiatisk mad. Leitz Ein Zwei Zero er en alkoholfri vin, d

Leitz, Eins Zwei Dry, Rheingau Riesling 2022

Leitz Eins, Zwei, Dry er indbegrebet af tør sprød Rielsing fra Rheingau! Med en på én gang fast og saftig smag er vinen den fødte terrassevin og den ideelle ledsager til fisk, skalddyr og sommerlige salater.

Leitz, Cabernet Red Alcohol Free

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.