Markus Molitor, Wehlener Klosterberg Kabinett Trocken 2020

Fra hjertet af Mosel kommer denne sprøde og læskende Riesling vin. Klosterberg marken yder her en frisk og levende Riesling med mineralske undertoner. Smagen er tør, men med en god frugtmodenhed, der giver balancen. Eftersmagen er lang, med friske citrusnoter. Denne mark ligger som hjertet i Molitors produktion. Marken ligger i en lille sidedal, lige overfor Zeltingen med stejle marker rundt om vineriet. Marken vender næsten stik syd, hvilket giver en optimal soleksponering. En let jordbund med sten og skiffer giver et højt mineralsk indhold i jorden og efterfølgende i vinene. Denne udgave fra Wehlener Klosterberg er høstet med Kabinett sødme i druerne, men gæret ud til en tør vin.

175 kr

Andre kiggede også på

Weingut Paulinshof, Riesling Kabinett Von der Ley Trocken 2019 (v/6stk)

Vinen har fine associationer til blomstrende citron, stikkelsbær, sommeræbler og solbærblade i næsen, som i munden veksles til et slank, friskt og saftspændt udtryk, hvor den høje frugtsyre og udtalte salte mineralitet smuk balancerer den lille fornemmelse af sødme, som ikke er større end at det samlede udtryk aldrig er i nærheden af at sprænge rammerne for en tysk trocken Riesling.

Markus Molitor, Ürziger Würzgarten Spätlese Trocken 2018

Fænomenal tør Spätlese med blot et knæk af sødme, balanceret af en raceren syre. I denne rige årgang fremstår frugtkoncentrationen enorm og mundfølelsen som cremet silke. Modne stenfrugter, pære, orangeskal og flintesten, komplimenteret af mirabeller og let urtede toner. En enorm længde i den saftige og næsten salte eftersmag.

Markus Molitor, Alte Reben Mosel Trocken 2021

Alte Reben Mosel Trocken er en tør udgave fra Moselfloden, hvor gamle vinstokke giver kompleksitet og saftighed i denne smukke riesling. En oplagt ledsager til fiskeretter og salater.

Markus Molitor, Erdener Treppchen Spätlese Trocken 2018

er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.