Radford Dale, Radford Dale Vinum Chardonnay 2021

Man kan sagtens smage Alex’ stærke passion for hvid Bourgogne i glasset. Farven er brilliant gul med en lille frisk grønt skær i kanten. På næsen får du blandt andet lime og mandarin. Syren er forfriskende og afrundet og du mødes bl. af hvid fersken og slutter af med en forbløffende lang og kompleks eftersmag, der ender livfuldt og mineralsk.

149,-139 kr

Andre kiggede også på

Radford Dale, Radford Dale Vinum Chardonnay 2021

Man kan sagtens smage Alex’ stærke passion for hvid Bourgogne i glasset. Farven er brilliant gul med en lille frisk grønt skær i kanten. På næsen får du blandt andet lime og mandarin. Syren er forfriskende og afrundet og du mødes bl.a. af hvid fersken og slutter af med en forbløffende lang og kompleks eftersmag, der ender livfuldt og mineralsk.

Radford Dale, Radford Dale VINUM Pinot Noir 2021

Man kan sagtens smage Alex’ stærke passion og respekt for rød Bourgogne i glasset. Farven er funklende klar og næsen leverer f.eks. skovjordbær og kardemomme. På smagen finder du et bredt udsnit af røde bær og delikat blomme. Teksturen er satin og tanninerne fløjlsbløde og forførende og smagen ender op i hindbær og Victoria blomme. En helt igennem dejlig Pinot Noir oplevelse og helt klart noget af det mest Burgundiske Pinot Noir man kan finde oversøisk.

Radford Dale, Radford Dale Chenin Blanc Renaissance 2019

Fra et enkelt plot med ældgamle chenin blanc-stokke laver Radford Dale en moderne og intens hvidvin af den klassiske, ædle drue, som har fået noget af en renæssance i Sydafrika - som også navnet antyder. De gamle stokkes lave udbytter og den granitholdige undergrund her i forbjegene i Stellenbosch give en koncentreret og dyb hvidivin, som er pakket med intens frugt, friskhed og finesse, som kombinerer moden citrusfrugt og en svag undertone af saltvand der gør vinene endnu mere saftig. Med gæring og efterfølgende lagring på træfade med gærresterne får vinen endnu en facette af cremet fyldighed i munden som bryder friskheden. Det er alt andet end simpelt og chenin blanc på virkelig højt niveau og med masser af karakter - og med forfriskende lav alkolhol. 95 point - Tim Atkin, MW