Weingut Horst Sauer, Silvaner Trocken Escherndorfer 2020 (v/6stk)

Gnistrende ren i glasset med nærmest blålige og grønne nuancer byder vinen sig til med diskrete, men delikat blomstrende aromaer til næsen oven på en bund af pære og sprøde æbler. I munden er vinen tør, slank, frugtig, herlig ren og hele tiden velgørende med en præcis, frisk afslutning med associationer til forskellige frisk grøntsager.

131,75 kr

Andre kiggede også på

Weingut Thomas Harteneck, Auxerrois Jurakalk Minimalste Schwefelung 2019 (v/6stk)

Weingut Thomas Harteneck, Auxerrois Jurakalk Minimalste Schwefelung 2019 er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Mosbacher, Riesling Trocken 1 Liter 2021 (v/3stk)

Vinmager Sabine Mosbacher opkøber druer fra gode bekendte omkring byen Deidesheimer, der alle dyrker deres marker økologisk. Denne Riesling er tør med en intens duft af citrus, mandarin og eksotiske krydderier. Smagen er saftig, frugtig, fyldig og holdes i balance af en fornem afstemt syre. Drik vinen som en luksuriøs aperitif eller f.eks. til det thai-inspirerede køkken, hvor frugten og syren i vinen vil være en ideel ledsager. Vinen er også et flot og klassisk match til fisk og skaldyr. Flot bevis på Sabine Mosbachers store talent som vinmager på alle niveauer.

Weingut Gies-Düppel, Spätburgunder Trocken Quarz 2020 (v/6stk)

Pinot Noir fra vingården Gies-Düppel er en klassisk Pinot Noir og lagret i 12 måneder på 300 liters egetræsfade (tredje brug). Mørkerøde frugter kendetegner denne flotte Pinot Noir, som allerede nu, men også i de næste fem år, giver Bourgogne-vennerne en sand fornøjelse.

Weingut Paulinshof, Riesling Feinherb Figaro 2021 (v/6stk)

En dejlig ukompliceret, men også præcis vin, som kommer med en friskhed som næsten får den lille restsødme til at fordufte. Der er dejlige sommeræbler, hvide ferskner og blomstrende iris til næsen, og i munden er vinen let, sprød og endnu mere legesyg end 2018'eren.