Dante Rivetti, Moscato d'Asti Riveto 2022

Moscato d’Asti er bløde, søde, brusende bobler fra bakkerne i norditalien. Dante Rivettis udgave er pakket med små bobler og masser af sød frugt - perfekt til de første glast på terrassen eller sidste glas efter middagen. Det er masser af moden pære, hyldeblomst og citrusskal der fylder de små bløde bobler der rammer tungen. Moscato er sødt og boblende, men med Piemontes insisterende friskhed - det bliver aldrig for meget - men er lige præcis så balanceret som det skal være.

159 kr

Andre kiggede også på

Casa Sant'Orsola - Moscato D'Asti DOCG

Casa Sant Orsola Moscato D'Asti er en forfriskende sød mousserende vin fra regionen Piemonte i det Nordlige Italien. På vinmarkerne rundt omkring byen Asti henter producenten de soldmodne Moscato druer som vinificeres og bliver forvandlet til den perlende, sødlige og festlige elixir, som er blevet kendt verden over; Moscato fra Asti.Nyd Orsola Moscato D'Asti til is desserter eller kage med frisk frugt, eller servér den afkølet og nyd den for sig selv.

Luca Bosio, Moscato d'Asti

Luca Bosios signatur! Der det hele startede, nemlig i Asti med produktionen af moscato d’Asti. Den ultimative go-to dessertvin der afslutter enhver middag elegant og friskt. Den lave alkohol gør den særligt velegnet til desserter med is eller som velkomst til et frokostselskab. Vinen viser de klassiske noter af mandarin, blomster og jordbær - ingen kan fornægte at det smager så fuglene synger. Vinen er pakket ind i en delikat og typisk cremet mousse, som bidrager med friskhed og lethed.

Luca Bosio, Luca Moscato

er kvalitets mousserende vin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Pelassa, Moscato d'Asti 2019 (v/6stk)

En fint skummende Moscato med en dejlig ren og markant frugtprofil, hvor druens eksplosive aromaspil ikke fornægter sig. Mild og cremet, men også med en god bund af moden citrus, som spiller fint op til og sammen med den markante sødme.