Julien Braud, La Bulle de L'ouest Blanc

Lyt til hvad hesten siger på etiketten: Débouche plus vite que son ombre! Direkte oversat: Den åbner hurtigere end sin egen skygge? Giver det mening? Nej vel, men det smager rigtig godt. La Bulle de L'ouest betyder Vinen fra vest altså en måde at indikere at denne kommer fra den vestlige side af Frankrig. En vin fremstillet på den gamle klassiske metode ancestrale med andengæringen i flasken. Vinen er bevidst holdt på 9 % alkohol for at være læskende og frisk i stilen. Der kan ikke fremstilles mousserende vin i Muscadet appellationen, så denne er kun Vin Mouseux på etiketten. Vinen er næsten ikke filtreret så der kan forekomme bundfald i flasken, men det smager blot ekstra.

149 kr

Andre kiggede også på

Coppola, Sofia Blanc de Blancs Mini 4 stk, halvflaske

Denne vare indeholder 4 dåser vin a 18,7 cl som sammensætter hele konceptet omkring Francis Ford Coppola og hans familie. Her er vinen der er dedikeret til hans datter Sofia. Serveret enkelt og uden omsvøb, nyd den hvor du er, når det passer dig.Denne lille perlende vin er opkaldt efter Francis Ford Coppolas datter Sofia. En vin der med sin umiddelbare charme og små fine bobler er perfekt til velkomst. Her er noter af små skovbær og fin frisk citrusfrugt. En mild vin med en anelse frugtsødme der gør den bredt anvendelig til salater og milde fiskeretter.

Charles Pelletier, Grande Reserve Brut Blanc de Blancs

Frisk, behagelig og vellavet mousserende vin fra velrenommeret producent i Bourgogne; lavet på den méthode traditionelle / Champagnemetoden med andengæring i flaske. Vinen er et blend af Chardonnay og andre hvide druer, bl.a. Aligoté og Maccabeu. Den har fint brus, indbydende frugt med både charme og stil; er tør, men blød og elegant. God længde og harmonisk smag.

Vin de la Solitude Châteauneuf du Pape

Vin de la Solitude er lavet efter en 1800-talsopskrift med 9 forskellige druer ? og uden dominans af Grenache (dog 25%). Håndhøstede druer fra udbytter på 25 hl/ha. Alle druer samgæres i hele klaser i store, tronkoniske fade efterfulgt af 80 dages macerat

2020 Chenin Blanc "La Varenne de Combre"

About this wine Domaine Les Grandes Vignes also known as Familie Vaillant have been producing wine since the 17th century and passing on the land from generation to generation. Since 2008 the whole farm has been certified biodynamic and all wines are made