Lou Dumont, Crémant de Bourgogne Rosé (v/6stk)

Karismatisk, bærfrugtig og samtidig stringent. Så kort kan det siges, og så alligevel ikke, når vi skal forsøge at opridse, hvad du kan vente dig af denne dejlige lyserøde Crémant de Bourgogne fra mesterlige Lou Dumont. VinificeringBasisvinen er gæret i ståltanke og har derefter gennemgået andengæring i flasken efter den traditionelle metode. Her har den ligget i et år for at trække struktur og smag ud af de bundfaldne gærrester, inden den er degorgereret og frigivet. Aroma og smagI glasset byder den færdige vin hjerteligt velkommen med sin bløde, modne og diskret komplekse aroma af helt spæde hindbær, ribs, citrusfrugter, honningmelon, lidt saltede mandler og ristet brød. PPå tungen giver de 7 g/l restsukker en diskret antydning af sødme til den præcise, saftige og kraftfulde smag med den elegant rundede afslutning. ServeringsforslagDette er en smuk Crémant, der eksempelvis kan nydes på terrassen med en omgang saltede nødder og mandler. Nyd den også til lyst kød, cæsarsalat eller en lækker omgang smørrebrød toppet med alt det gode fra havet. Vi anbefaler at servere den ved 7-9 grader.

185 kr

Andre kiggede også på

Albert Sounit Crémant de Bourgogne Brut Rosé "Chataignier"

En tør Crémant med samme "dosage" (sukkerlikørtilsætning) som Sounits Brut "Prestige", men især Pinot Noirs fylde gør den til en kraftigere og mere "maskulin" Crémant.

Crémant d'Alsace Rosé, Brut

Lækker tør crémant rosé. Navnet som denne crémant bærer gives til mousserende vine fra Alsace lavet efter den traditionelle metode til flaske-gæring (kendt fra Champagne). Flot pink farve med sprudlende bobler. En velbalanceret og frugtrig crémant. Aromae

Copenhagen Sparkling Tea Lyserød 0% Øko (v/6stk)

Nu som før handler det om at kombinere mange forskellige typer af eksklusive teer for at ramme en velsmag ingen af dem alene kunne præstere. Lidt lige som når kældermesteren på vingård skaber en cuvée ved at blande frugten fra forskellige druesorter og parceller. I det seneste skud på stammen Copenhage Sparkling Tea Lyserød er der imdlertid ingen alkohol på spil. I stedet tilsættes teen økologisk druemost, lidt friskpresset citronsaft, samt en mindre mængde sukker inden den gennemgår en hemmelig forædlingsproces, der løfter drikken ud af teernes konventionelle univers.Lyserød kommer med sine bare 15g. restsukker som den hidtil tørrste Tea fra Copenhagen Sparkling. Den er funderet på eksklusiv hvide Silver Needle te og 2 forskellige Oolong teer i spidsen som i følge Jacob Kocemba leverer kompleksitet og dybde og dertil kommer diskrete noter af frugt fra Hibiscus og First Flush Darjeeling te. Lyserød glider let han over tungen og giver en oplevelse, som bedst kan sammenlignes med den italienske Prosecco i Extra Dry versionerne.Kocembas mal har været at skabe det bedste og mest mad egnede mousserende produkt i verden uden alkohol. Vi anbeflaer den gerne til lette retter fra det salt køkken. Prøv den for eksempel til krebsegilde eller server den til en gang grillede jomfruhummer.

Coppola, Sofia Blanc de Blancs Mini 4 stk, halvflaske

Denne vare indeholder 4 dåser vin a 18,7 cl som sammensætter hele konceptet omkring Francis Ford Coppola og hans familie. Her er vinen der er dedikeret til hans datter Sofia. Serveret enkelt og uden omsvøb, nyd den hvor du er, når det passer dig.Denne lille perlende vin er opkaldt efter Francis Ford Coppolas datter Sofia. En vin der med sin umiddelbare charme og små fine bobler er perfekt til velkomst. Her er noter af små skovbær og fin frisk citrusfrugt. En mild vin med en anelse frugtsødme der gør den bredt anvendelig til salater og milde fiskeretter.