Oddbird, Sparkling Rosé, Liberated from alcohol

Oddbird RoséLækker, perlende rosé-vin – helt uden alkohol. Et silkeblødt og velafbalanceret blend af Chardonnay og Pinot Noir-druer med delikate strejf af sommerbær, citrus og Granny Smith-æbler. Relativt tør. Farven er 100% naturlig. LagringDruerne kommer fra Languedoc-Roussillon-regionen i Frankrig. Vinen er lagret i op til 12 måneder. Vinen indeholder ingen tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer eller aromaer. Vinen indeholder ingen tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer eller aromaer. Som naturen havde tænkt detDet er et håndværk at fremstille moderne vine i verdensklasse – uden alkohol. Vinfremstilling er formet af tradition og gjort muligt gennem innovation. En karakteristisk, ren smag med høj kompleksitet sker ikke bare lige. Det omfatter en naturlig vinfremstillingsproces med minimal behandling. Det tager tid, passion og udelt opmærksomhed på enhver lille detalje. Lige fra valget af druer og vinmark til fermentering, alkohol-befrielse og aftapning på flaske. *Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.

169 kr

Andre kiggede også på

Rocca Dei Forti, Alcohol Free Sparkling

Rocca Dei Fortis alkoholfrie bobler er en gave til alle os, som elsker det sprudlende og det sociale, men foretrækker at det foregår uden alkohol. Den har en fantastisk skummende tekstur, og en sommerlig duft af friske blomster og modne frugter. Den er lavet på druemost, og har derfor et vinøst og læskende væsen, som passer perfekt ind i festlige lag. Vinen kan også bruges som indslag i alkoholfri cocktails. Prøv den f.eks. med hyldeblomstsaft og lime, så får du en velsmagende drink, der følges lige så godt med en bog i solen, som den gør med godt selskab og god mad.Så hvis du er træt af ligegyldige alkoholfri løsninger, til når du tørster efter noget godt i glasset, så er Alcohol Free fra Rocca Dei Forti det helt rigtige valg for dig.

Vendôme Mademoiselle, Sparkling Blanc Organic Alcohol Free (v/6stk)

Vêndome Blanc er en alkoholfri lys mousserende vin, som er fremstillet 100 % på den grønne druesort Airén. Druen er en gammel vinsort, men ikke desto mindre verdens mest udplantede vinsort. Druerne til denne vin er dyrket i regionen La Mancha i det centrale Spanien, hvor druen er særligt kendt og udbredt. Området er med sine 190.000 hektar vinmarker verdens største vinappellation. Klimaet er helt ekstremt med sommertemperaturer, der ofte sniger sig op på 45 grader, og om vinteren falder den til minus 15 eller endnu lavere. På trods af det har Airén druen en unik evne til at overleve områdets ekstreme tørke.Denne vin gennemgår en unik proces, som tillader druens sande karakter at træde frem uden at indeholde så meget som en dråbe alkohol. Det er dermed et perfekt alternativ til dem, der ønsker at nyde et glas mousserende vin uden alkoholens effekt. Alkoholindholdet er nemlig på 0,0 %.Vinen har en flot lys, krystallisk farve med gule nuancer. I duften fornemmes noter af pære, melon, fersken, citrus, kalk og hvide blomster. Smagen er delikat med fine lette bobler, som giver dybde og et dejligt friskt pift.Velegnet som aperitif, til frugtige desserter eller som et alkoholfrit alternativ til en varm sommerdag på terrassen.

Lou Dumont, Crémant de Bourgogne Rosé (v/6stk)

Karismatisk, bærfrugtig og samtidig stringent. Så kort kan det siges, og så alligevel ikke, når vi skal forsøge at opridse, hvad du kan vente dig af denne dejlige lyserøde Crémant de Bourgogne fra mesterlige Lou Dumont.VinificeringBasisvinen er gæret i ståltanke og har derefter gennemgået andengæring i flasken efter den traditionelle metode. Her har den ligget i et år for at trække struktur og smag ud af de bundfaldne gærrester, inden den er degorgereret og frigivet.Aroma og smagI glasset byder den færdige vin hjerteligt velkommen med sin bløde, modne og diskret komplekse aroma af helt spæde hindbær, ribs, citrusfrugter, honningmelon, lidt saltede mandler og ristet brød. PPå tungen giver de 7 g/l restsukker en diskret antydning af sødme til den præcise, saftige og kraftfulde smag med den elegant rundede afslutning.ServeringsforslagDette er en smuk Crémant, der eksempelvis kan nydes på terrassen med en omgang saltede nødder og mandler. Nyd den også til lyst kød, cæsarsalat eller en lækker omgang smørrebrød toppet med alt det gode fra havet.Vi anbefaler at servere den ved 7-9 grader.

Vendôme Mademoiselle, Sparkling Rose Organic Alcohol Free (v/6stk)

Vinen gennemgår en unik proces, som tillader druernes sande karakter at træde frem uden den indeholder alkohol.Det er dermed et perfekt alternativ til dem, der ønsker at nyde et glas mousserende vin uden alkoholens effekt.Denne mousserende Rosé er indbegrebet af sol og poesi. Vinen er yderst velsmagende og boblerne blide. Det er en elegant og autentisk vin med et let og forfriskende touch.Farven er klar pink med skønne duftnoter af jordbær og hindbær. De finde, blide bobler varer ved og forlænger smagen, som giver et lille hint af røde roser.