Perlage, Valdobiadene Prosecco Brut Canah Øko (v/6stk)

Dejlige blide bobler fra Venedigs bagland, der nu er blevet ægte Brut efter restsukkeret er blevet skruet ned til blot 8g. Nu som før et charmerende bud på det, der skal i glasset, når man mingeler rundt og venter på, at måltidet eller den helt store fest skal begynde. Men tag ikke fejl: Vinen fungerer også fint sammen med delikate tilberedninger med fisk og skaldyr ligesom den er mere befordrende for mange faste oste end de fleste allesteds nærværende røde vine. Mild med et diskret lag af hvide blomster, der smukt omfavner de underliggende lag af snart modne æbler og pærer og de fine noter af citrus. Lidt mere tør, lidt fyldigere, lidt mere intens og ikke mindst lidt mere interessant end flertallet af Prosecco-vine på markedet. 100% håndhøstede Glera druer, der presses senest 4 timer efter at klaserne er plukket. Kun den frit løbende most anvendes, og det bliver højest til 65 liter pr. 100 kg. druer. Mosten køles ned og får lov til at sætte sig inden den pumpes fri af bundfaldet og gæringen sættes i gang i rustfrit stål. Efter den første gæring hviler vinen ”sur Lie” i 3-6 måneder hvorefter den tilsættes sukker og udvalgte gærstammer, som Perlage selv opformerer fra deres egne vinmarker. Dette udløser en fornyet gæring og da ståltankes samtidigt lukkes hermetisk dannes de små fine bobler.

130,9 kr

Andre kiggede også på

Copenhagen Sparkling Tea Lyserød 0% Øko (v/6stk)

Nu som før handler det om at kombinere mange forskellige typer af eksklusive teer for at ramme en velsmag ingen af dem alene kunne præstere. Lidt lige som når kældermesteren på vingård skaber en cuvée ved at blande frugten fra forskellige druesorter og parceller. I det seneste skud på stammen Copenhage Sparkling Tea Lyserød er der imdlertid ingen alkohol på spil. I stedet tilsættes teen økologisk druemost, lidt friskpresset citronsaft, samt en mindre mængde sukker inden den gennemgår en hemmelig forædlingsproces, der løfter drikken ud af teernes konventionelle univers.Lyserød kommer med sine bare 15g. restsukker som den hidtil tørrste Tea fra Copenhagen Sparkling. Den er funderet på eksklusiv hvide Silver Needle te og 2 forskellige Oolong teer i spidsen som i følge Jacob Kocemba leverer kompleksitet og dybde og dertil kommer diskrete noter af frugt fra Hibiscus og First Flush Darjeeling te. Lyserød glider let han over tungen og giver en oplevelse, som bedst kan sammenlignes med den italienske Prosecco i Extra Dry versionerne.Kocembas mal har været at skabe det bedste og mest mad egnede mousserende produkt i verden uden alkohol. Vi anbeflaer den gerne til lette retter fra det salt køkken. Prøv den for eksempel til krebsegilde eller server den til en gang grillede jomfruhummer.

Coppola, Sofia Blanc de Blancs Mini 4 stk, halvflaske

Denne vare indeholder 4 dåser vin a 18,7 cl som sammensætter hele konceptet omkring Francis Ford Coppola og hans familie. Her er vinen der er dedikeret til hans datter Sofia. Serveret enkelt og uden omsvøb, nyd den hvor du er, når det passer dig.Denne lille perlende vin er opkaldt efter Francis Ford Coppolas datter Sofia. En vin der med sin umiddelbare charme og små fine bobler er perfekt til velkomst. Her er noter af små skovbær og fin frisk citrusfrugt. En mild vin med en anelse frugtsødme der gør den bredt anvendelig til salater og milde fiskeretter.

Gustavshof, PT-NT Pétillant Natyrel Brut 2020

er kvalitets mousserende vin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Charles Pelletier, Grande Reserve Brut Blanc de Blancs

Frisk, behagelig og vellavet mousserende vin fra velrenommeret producent i Bourgogne; lavet på den méthode traditionelle / Champagnemetoden med andengæring i flaske. Vinen er et blend af Chardonnay og andre hvide druer, bl.a. Aligoté og Maccabeu. Den har fint brus, indbydende frugt med både charme og stil; er tør, men blød og elegant. God længde og harmonisk smag.