Rocca Dei Forti, Organic Sparkling

Herlig strågul farve med en åben og delikat duft. Her er noter af hvide blomster og friske mandler, samt citrusfrugt og grønt æble. Vinen fremstår tør og elegant i smagen, hvor små bobler giver friskhed og elegance til vinen. En vin der er styret af ren frugt og oplagt som ledsager til lette forretter, eller alene. Druerne til denne vin er høstet på økologisk certificerede vinmarker i Veneto og Oltrepo Pavese. To klassiske vinregioner i det nordlige Italien. Klimaet her er under indflydelse både fra Alperne, samt middelhavet. Det er med til at skabe kølighed for druerne, der derved udvikler tætte aromaer igennem en lang vækstsæson. Denne Organic Spumante er fremstillet på Trebbiano, som er en klassisk grøn drue i det nordlige Italien. Vinen er fremstillet med Charmat metoden, hvor første gæring foretages i ståltank, under kontrolleret temperatur. Vinen er derefter degorgeret og tappet på flaske på vingården.

89 kr

Andre kiggede også på

Leitz, Eins Zwei Zero, Sparkling Rosé Alcohol Free (v/6stk)

Leitz Sparkling Rosé Eins Zwei Zero er noget så sjældent som en alkoholfri vin, der faktisk smager som vin. Leitz Sparkling Alkoholfri Rosé er lavet på Merlot, Portugieser og Pinot Noir, og gennemgår en nænsom de-alkoholisering via vakuumdestillation, hvilket bevarer så meget smag og karakter fra druerne som muligt. Selvom alkoholfrie alternativer ikke har den dybde og tyngde, som vi kender fra ”rigtig” vin, er Ein Zwei Zero både frisk, sprød og læskende, med en let sødme balanceret af en kanonflot syre – så her føles det ikke som om der mangler noget.

Oddbird, Sparkling Blanc de Blancs, Liberated from alcohol

Oddbird Blanc de blancsHer har vi at gøre med en skøn, boblende vin, der giver en ægte Champagne-oplevelse – samtidig med at den er helt fri for alkohol. Vinen er fremstillet på 100% Chardonnay-druer og er en kompleks, sprød og tør oplevelse med toneangivende noter af Granny Smith-æbler, honning og lime.Meget velegnet som velkomstdrink eller til dessert. Også et godt akkompagnement til lette retter, f.eks. med fisk, skaldyr eller kylling.LagringDruerne kommer fra Languedoc-Roussillon-regionen i Frankrig. Vinen er lagret i op til 12 måneder.Som naturen havde tænkt detDet er et håndværk at fremstille moderne vine i verdensklasse – uden alkohol. Vinfremstilling er formet af tradition og gjort muligt gennem innovation. En karakteristisk, ren smag med høj kompleksitet sker ikke bare lige. Det omfatter en naturlig vinfremstillingsproces med minimal behandling. Det tager tid, passion og udelt opmærksomhed på enhver lille detalje. Lige fra valget af druer og vinmark til fermentering, alkohol-befrielse og aftapning på flaske.*Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

Rocca Dei Forti, Organic Sparkling

Herlig strågul farve med en åben og delikat duft. Her er noter af hvide blomster og friske mandler, samt citrusfrugt og grønt æble. Vinen fremstår tør og elegant i smagen, hvor små bobler giver friskhed og elegance til vinen. En vin der er styret af ren frugt og oplagt som ledsager til lette forretter, eller alene.Druerne til denne vin er høstet på økologisk certificerede vinmarker i Veneto og Oltrepo Pavese. To klassiske vinregioner i det nordlige Italien. Klimaet her er under indflydelse både fra Alperne, samt middelhavet. Det er med til at skabe kølighed for druerne, der derved udvikler tætte aromaer igennem en lang vækstsæson. Denne Organic Spumante er fremstillet på Trebbiano, som er en klassisk grøn drue i det nordlige Italien. Vinen er fremstillet med Charmat metoden, hvor første gæring foretages i ståltank, under kontrolleret temperatur. Vinen er derefter degorgeret og tappet på flaske på vingården.

MRG Wines, Richard Juhlin Sparkling Rosé Alkoholfri (v/6stk)

Vinen er produceret på frugten fra efterhånden 150 ha. med Chardonnay og Pinot Noir i det centrale Languedoc. Druerne høstes lidt før fuld modenhed og gæres til vin i rustfrit stål. Herefter modner den unge Chardonnay hovedsageligt i ståltankene, mens Pinot Noir ser små fade i op til 12 måneder inden den endelige basisvin sammenstikkes. Herefter gennemgår basis en avanceret og delvis patenteret proces i familie med omvendt osmose, der på én gang fjerner al alkohol og tilføjer bobler.Resultatet er blevet en fin sart rosa mousserende vin med en fin sprød syre, afbalanceret friskhed, og en ikke for markant restsødme, der skal balancere syren og få os til at glemme fraværet af alkohol. Der er toner af lime og røde bær, og frem for alt virker den ikke syntetisk og synes fri for spor af kemi.