Terre di Sant'Alberto Prosecco 20 cl (v/6stk), halvflaske

Ren, frugtig og sprød Prosecco fra idyllisk placerede Terre di Sant'Alberto ved de grønne bakker for foden af Dolomitterne i det nordlige Treviso. Her håndplukkes druerne fra nogle af områdets ældste marker og køres så til vinhuset, hvor de vinificeres efter Charmat-metoden: Vinens andengæring foregår dermed på lukkede ståltanke, og den færdige Prosecco tappes så på flaske under tryk, som skaber de karakteristiske bobler. Foruden bobler er Charmat-metoden med til at give en frisk, flot og ren tilgængelig frugtaroma, der hos Sant'Alberto viser sig i form af bl. hvide blomster, modne gule æbler og friske citrusfrugter. På tungen opleves vinen let, frisk og harmonisk med en rund og frugtig smag og eftersmag. Denne Prosecco er således velegnet som aperitif, velkomstdrink eller bare til hygge. Den gode syre og de friske bobler gør den også til en populær gæst i det thailandske køkken, hvor de vil give en rensende effekt overfor retternes ofte mange forskellige og friske krydderier. Servér ved 6-8 grader og nyd den i sin ungdom.

39 kr

Andre kiggede også på

Copenhagen Sparkling Tea Lyserød 0% Øko (v/6stk)

Nu som før handler det om at kombinere mange forskellige typer af eksklusive teer for at ramme en velsmag ingen af dem alene kunne præstere. Lidt lige som når kældermesteren på vingård skaber en cuvée ved at blande frugten fra forskellige druesorter og parceller. I det seneste skud på stammen Copenhage Sparkling Tea Lyserød er der imdlertid ingen alkohol på spil. I stedet tilsættes teen økologisk druemost, lidt friskpresset citronsaft, samt en mindre mængde sukker inden den gennemgår en hemmelig forædlingsproces, der løfter drikken ud af teernes konventionelle univers.Lyserød kommer med sine bare 15g. restsukker som den hidtil tørrste Tea fra Copenhagen Sparkling. Den er funderet på eksklusiv hvide Silver Needle te og 2 forskellige Oolong teer i spidsen som i følge Jacob Kocemba leverer kompleksitet og dybde og dertil kommer diskrete noter af frugt fra Hibiscus og First Flush Darjeeling te. Lyserød glider let han over tungen og giver en oplevelse, som bedst kan sammenlignes med den italienske Prosecco i Extra Dry versionerne.Kocembas mal har været at skabe det bedste og mest mad egnede mousserende produkt i verden uden alkohol. Vi anbeflaer den gerne til lette retter fra det salt køkken. Prøv den for eksempel til krebsegilde eller server den til en gang grillede jomfruhummer.

Coppola, Sofia Blanc de Blancs Mini 4 stk, halvflaske

Denne vare indeholder 4 dåser vin a 18,7 cl som sammensætter hele konceptet omkring Francis Ford Coppola og hans familie. Her er vinen der er dedikeret til hans datter Sofia. Serveret enkelt og uden omsvøb, nyd den hvor du er, når det passer dig.Denne lille perlende vin er opkaldt efter Francis Ford Coppolas datter Sofia. En vin der med sin umiddelbare charme og små fine bobler er perfekt til velkomst. Her er noter af små skovbær og fin frisk citrusfrugt. En mild vin med en anelse frugtsødme der gør den bredt anvendelig til salater og milde fiskeretter.

Copenhagen Sparkling Tea Grøn 4% Øko (v/6stk)

Nu som før handler det om at kombineres mange forskellige typer af eksklusive teer for at ramme en velsmag ingen af dem alene kunne præstere. Lidt lige som når kældermesteren på vingård skaber en cuvée ved at blande frugten fra forskellige druesorter og parceller. Beherskede mængder af hvidvin og sukker tilsættes og endelig balanceres teen med friskpresset citronsaft inden den gennemgår en hemmelig forædlingsproces, der med subtile dybe smagsnuancer og kulsyre på toppen løfter drikken ud af teernes konventionelle univers.Grøn er som navnet ligesom indikerer funderet på forskellige grønne teer og skænkes med signifikante noter af citrus, der dæmpes/balanceres af de hvide teer som Jacob Kocemba også har med i blandingen. Teen kommer med 4% alkohol og godt 40g restsukker, der smukt balanceres af eksotisk citrus, således at helhedsindtrykket bliver friskt og nærmest opløftende.Servér den i Champagne glas gerne kølet helt nede omkring de 5 grader som en dejlig frisk aperitif, der bestemt ikke kun er forbeholdt dem der skal køre hjem og dem, der bærer den næste generation i maven. Også et spændende match til sushi og thaimad.

Sounit, Caprice Rose Demi Sec (v/6stk)

Hos Albert Sounit laver man principielt Caprice Vin Mousseux efter nøjagtig samme princip som Crémant, d.v.s. at man benytter sig af den samme Méthode Traditionnelle (kaldt ”Champenoise” inden 1995). Hvert år udvælger man de vine, som man har tænkt sig at lade indgå som ”vin de base” til både Crémant og mousserende vine. For Caprice Rosé drejer det sig om vine lavet på Pinot Noir, Gamay men også Cinsault, Grenache og Syrah-druer. Når vinen er kommet i hus, bliver de kontrolleret og blandet i det rigtige forhold. Rosévinen bliver tilsat en smule sukkerlikør og gær og aftappes på champagneflasker, hvor rosévinen starter sin 2. gæring. Flaskerne forbliver i kældrene 12 måneder (min. ophold for Crémant f.eks. er efter lovgivningen 9 måneder).Derved kommer bundfaldet (depotet) til at ligge over kapslen, hvorefter det kan skydes ud i forbindelse med dégorgeringen – d.v.s. opfyldning af den manglende mængde normalt tilsat sukkerlikør, samt påsætning af champagneprop.Alt dette foregår manuelt på den traditionelle måde nøjagtigt som i de bedste champagnehuse, og kvaliteten er således også præget af dette omhu, som følger hver flaske fra start til slut. Caprice Rosé demi-sec er en meget frugtrig og delikat mousserende rosé. De mange fine bobler gør vinen frisk, men vinen har også en god struktur.Caprice Rosé demi-sec er velegnet til aperitif eller til let søde retter, eksempelvis frugtdesserter.