Croft Pink Port (v/6stk)

Pink Port blev opfundet af Croft i 2008. Introduktionen af den nye portvinsstil, var med dét formål at give portvin et mindre støvet og mere ungdommelig look og stil. Pink portvin er lavet på de samme druer som man bruger til almindelig ruby produktion, men kontakten mellem skind og most (maceration) er meget kort, hvorfor farven er fin pink. Server pink port afkølet over is eller top den op med lidt tonic, for at gøre den mere læskende. Pink Port har skabt den perfekte mulighed for at portvin også kan blive indtaget i de varmere måneder af året. Solmodne hindbær og jordbær, lakrids og grapefrugt pakkes ind i en lokkende sødme og stor fylde.

99 kr

Andre kiggede også på

Croft Serikos Vintage Port 2017

er kvalitets portvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Croft Vintage Port 2007

Dyb lilla sort med smal magenta kant. Den berusende og kraftfuldt aromatiske næse viser en karakteristisk overflod af rig buttet frugt og de eksotiske noter af eukalyptus og stenrose, som er kendetegnende for Quinta da Roêda-vinene, som blandingen er baseret på. Saftig og lækker på ganen, med diskrete og godt sammensmeltede tanniner og en lang generøs finish.

Manoel D. Poças Junior, Tawny Port 40 Years Old Coroa de Rei (v/6stk)

Det tynder gevaldigt ud i udbuddet af Tawny Port, når vi bevæger os ud ad tangenten fra de 10 års fadlagring, forbi 20 og 30 år og så helt op på 40 år eller mere i kældrene ved kajen i Vila Nova de Gaia, og da Poças Júnior i generationer har satset benhårdt på at etablere sig som en af de absolut mest seriøse Colheita-producenter, ja så er denne 40 Year Old Tawny en ægte raritet.Fremstillet overvejende på Touriga Nacional med støtte fra blandt andet Touriga Franca og Tinta Roriz, men andre druer leger også med, da der indgår frugt fra terrasser med gamle vinstokke, hvor de forskellige druesorter står side om side. Druesammensætningen er således allerede i udgangspunktet omtrentlig, og lægger vi dertil, at vinen er sammenstukket fra fade, der spænder over mere end 15 forskellige årgange, vil enhver præcis drueformel være et falsum.Vinen er sammenstukket i 2016 af Poças vinmager gennem mange år Jorge Manuel Pintão og hans tro væbner André Pimentel fra fade indeholdende frugt, der er fodtrampet i granit lagares i 1960’erne og 1970’erne, inden Poças fik installeret elektricitet i vineriet oppe i Douro-dalen, og efter vinens profil og kvalitet er blevet godkendt af smagsdommerne hos IVDP (Instituto dos Vinhos do Douro e do Porto) er den tappet på flaske og forsynet med en solid prop.Jorge og André har de senere år modtaget mange roser for deres blandingskunst, men det var alligevel en fjert i hatten da portvinseksperten James Molesworth fra Wine Spectator med 95 point løftede vinen helt op i 40 Year Old Tawnys superliga sammen med de noget dyrere 40-årige vine fra Quinta do Noval, Taylor Fladgate og Graham.

Croft Pink Port (v/6stk)

Pink Port blev opfundet af Croft i 2008. Introduktionen af den nye portvinsstil, var med dét formål at give portvin et mindre støvet og mere ungdommelig look og stil. Pink portvin er lavet på de samme druer som man bruger til almindelig ruby produktion, men kontakten mellem skind og most (maceration) er meget kort, hvorfor farven er fin pink.Server pink port afkølet over is eller top den op med lidt tonic, for at gøre den mere læskende. Pink Port har skabt den perfekte mulighed for at portvin også kan blive indtaget i de varmere måneder af året. Solmodne hindbær og jordbær, lakrids og grapefrugt pakkes ind i en lokkende sødme og stor fylde.