Quinta do Pégo Vintage Port 2017

Quinta do Pégos Vintage Port 2017 er en kraftfuld, givende og charmerende vintage port med et langt liv foran sig. Vinen fremstår mørkrød i glasset med højintense aromaer af blommer, rosiner, brombær, chokolade, viol og en underliggende mineralitet.

669,-585 kr

Andre kiggede også på

Quinta Do Cachéo Vintage 1982 Port

BESKRIVELSE Vin med en god udvikling af reduktions-aromaer med et strejf af skovbær og chokolade-nuancer. Aromaer af tørret frugt er tilstedeværende med fokus på valnød. I munden afsløres de samme karakteristika som i duften. Servering og opbevaring:  Efter så mange år på flaske har der dannet sig betydeligt bundfald, og vinen bør derfor dekanteres før servering. Bør nydes ved 14-16º C. Efter den er åbnet bør den drikkes inden for en uges tid  

Quinta do Portal Vintage 2003+ Special Release

Årgang 2003 - TOPÅRGANG Vinteren i 02/03 var utrolig våd, med næsten dobbelt så meget regn som normalt. Perfekte vækstbetingelser kom i slutningen af maj, med med hæje temperaturer og hæj pollenkoncentration. De første 15 dage af august i 2003, blev væks

Quinta do Noval Vintage 2015 silval

BESKRIVELSE Info om Vintage Port: Mange anser dette som portvinens Rolls Royce. Vintage portvin er et slags kvalitetsstempel af de bedste vine, hvorved man i udbytterige år ser mange Vintage Port og modsat, kun få i de år med lavt udbytte. Vintage Port lagrer 2-3 år på fad inden den kommes på flasker påsat årgang og aftapningsår. Herefter udvikler denne portvin sig gennem de næste 10 til 50 år for at ende med at være en helt særlig smagsoplevelse. Lige præcis Vintage Portvin kan med fordel købes for at lade flaskerne ligge i kælderen de næste 10 til 20 år, hvorefter de opnår deres FULDE (vi kunne ikke lade være at fremhæve ordet) potentiale hvad angår både modenhed og smag. Smagen beskrives som frisk med fyldige noter af forskellige frugter og blødere i smagen. Vintage port får bundfald og bør dekanteres inden servering -og drikkes indenfor få dage. Husk at hvis du køber en ung Vintage Port er det vigtigt at opbevare den mørkt og køligt. Nogle køber Vintage port som et investeringsprojekt og her hos Whisky.dk hjælper vi også gerne med idéer til gode investeringer. En Vintage Port har gennemgået en særlig process forud for sin fine titel. Den sendes til et portvinsinstitut indenfor en fastsat tidsramme efter aftapning, sammen med en beskrivelse af produceret mængde. Herefter skal den bestå en blindsmagning, før den må kaldes en Vintage Port. Det er kun ca. hvert 2. - 3. år, det er Vintage år. Vintage Portvin udgør kun ca. 3% af den samlede produktion, hvilket er ret utroligt med al den opmærksomhed denne type portvin får.   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud FØR alle andre:

Quinta do Vale Meéo Vintage Port 2015

Vinen fremstår mørk rød i glasset og højaromatisk i næsen med sorte bær, mørk chokolade, rosiner, søde blommer og mentol. I munden har den en blød tekstur, en charmerende friskhed i frugten og en lang, ren og præcis eftersmag.  En elegant og afbalancer