2015 La Butinière Rouge, Limoux

La Butiniére Rouge er lavet med druer fra Anne de Jouyeuses bedste marker. Markerne ligger i det vestlige Limoux, hvor der er meget kalkholdig og leret jord. Her bliver alle druerne håndplukket.

199 kr

Andre kiggede også på

Domaine de la Gayère Rasteau Le Clos d’Anaïs et Adrien 2018 Rouge

BESKRIVELSE Domaine de la Gayère er smukt beliggende i den sydlige udkant af den maleriske landsby Cairanne. Det er en landsby med mindre end tusinde indbyggere, hvor mindst 70% af indbyggerne har noget med vindyrkning at gøre. Christèle Plantevin er den femte generation af en familie, der lidenskabeligt har lavet smukke vine på dette domæne siden 1902. Bølgende skråninger med de klassiske druesorter fra Côtes du Rhône. De fleste stokke er over 30 år gamle. Kombinationen af ​​vinmarkernes alder og jordtype; rød ler og småsten, sørger for, at der laves intense og rige vine her. 50% Grenache, 50% Mourvèdre, noter af rød og sort frugt med den typiske garrigue, som du ofte finder i vine fra denne region. En fyldig vin, der modnes i 12 til 15 måneder i betontanke. Den har en meget lang finish.

Anne de Joyeuse La Butinière Limoux Blanc 2021

   

2015 La Butinière Rouge, Limoux

La Butiniére Rouge er lavet med druer fra Anne de Jouyeuses bedste marker. Markerne ligger i det vestlige Limoux, hvor der er meget kalkholdig og leret jord. Her bliver alle druerne håndplukket. efter fermenteringen ligger druerne på franske egetræsfade i