Alain Jaume La Grangette des Garrigues Lirac 2019 (v/6stk)

Lige overfor navnkundige Chateaunef-du-Pape gemmer Lirac sig i skyggen af den verdenskendte naboby. Og selv om den gemmer sig godt, så er det alligevel vin der er værd at lede efter, hvis du er til Sydfrankrigs fyldige og voluminøse stil. For der er ikke langt hverken fysisk eller stilmæssigt til Chateauneuf - men til gengæld er prisen helt en anden. Druerne er her (selvfølgelig) Grenache, Syrah og Mourvedre, og vinmarkerne er også her domineret af de runde granitsten ‘galets’, som er med til at holde på varmen og modne druerne - og resultatet er fænomenal rødvin i en overdådig stil med mørk frugt, tørrede krydderurter og lidt krydderi fra fadlagring. Her er hindbær fra Grenache, brombær fra Syrah og Mourvedre giver et hint af mørk peber - afslutningen er saftig med et hint af sød lakrids.

99,95 kr

Andre kiggede også på

Terra Linda, Syrah, Castilla - La Mancha 2021 (v/6stk)

Terra Linda’s Syrah fra La Mancha er en lille, men koncentreret vin - med spansk temperament og et intenst udtryk.Duften er fuld af røde røde bær, modne blommer, krydderier, kaffe og kakao - mens smagen er fyldig og sødmefuld, stadig med god afrundet syre. Selvom Syrah ikke er den mest udbredte drue på de spanske vinmarker, findes der her - syd for Madrid, en vinregion hvor de til fulde formår at udnytte druens potente potentiale. Resultatet er at vine fra Castilla-La Mancha, giver fuld valuta i glasset og sikrer en solid Syrah-oplevelse til budgetvenlige priser. Terra Linda Syrah er særligt god til grillet kød og simreretter.

La Fleur de Rocheyron 2016 (v/6stk)

Mannen bakom Pingus, Peter Sisseck, har tagit en resa till Bordeaux för att göra ytterligare ett mästerverk - först Ribera nu Bordeaux. La Fleur de Rocheyron är Château Rocheyrons andra vin och tillverkas på merlot, bortskämd från insidan till utsidan. Vinet lagras i 14 månader i fat som bara har använts en gång. Vinet är mörkt och djupt, sofistikerat och kraftfullt. Ett äkta fransk mästerverk från den danska superstjärnan.Mörk granatäpple röd i skuggan och stor mogen generös näsa, där mörka mogna bär smälter bra med svamp, ceder, anis och kryddnejlika. Torr och fyllig utan att vara riktigt stark, men ändå ganska intensiv när det gäller smidiga tanniner, vilket skapar en nästan långvarig finish.

Domaine de La Noblaie, Chinon Rouge Pierre du Tuf Øko 2019 (v/6stk)

En smuk og udtryksfuld vin med masser af brombær, sorte kirsebær og violer, der fornemt bliver bakket op af modningens komplekse krydderier. Helt tør, velstruktureret og efterhånden som den får lidt luft saliggørende saftig og med en tannisk finesse til sidst, som burde kunne veksle enhver Cabernet Franc skepsis til begejstring. Ganske enkelt endnu en gang en af de bedste og mest respekterede rødvine, der produceres i hele Loire-dalen, og i tilgift historisk og unik. Kun topcuvéerne fra Domaine Bernard Baudry, Charles Jouget og måske Olga Raffault kan lege med her!

Grandes Serres Chateauneuf Du Pape "La Cour des papes" 2019

Vinen har en mørk-lilla farve med en elegant bouquet fyldt med sort frugt og antydninger af mineraler, barrique og hindbær. Det er en meget ren og kompleks vin, og dog umiskendelig elegangt og velafbalanceret, ligesom de andre elegante vine fra Grandes Serres.