Anton Bauer, Zweigelt Alte Reben 2015

Frisk saftig rødvin fra Østrig på Zweigelt druen. Helt rød i glasset med klar duft af røde sommerkirsebær og en anelse krydderi i baggrunden. Smagen er frisk rød med fine bløde tanniner og en herlig moden frugt med undertoner af chokolade og kaffe. En frisk rødvin der kan nydes let afkølet til sommerens lettere retter. Den lokale drue til de bedste rødvine fra Østrig. Anton Bauer høster fra vinmarker lige ved vineriet i Wagram og tilstræber stor typicitet fra druen i den endelige vin. Vinstokkene med Zweigelt druen står i en jordbund med löss og limsten. Efter høsten afstilkes druerne inden vinificering i ståltanke ved kontrolleret temperatur. Lagringen foregår på store egetræsfade og gamle barriques, for at bevare mest mulig druekarakter og stadig få kompleksiteten ind i vinen.

189 kr

Andre kiggede også på

Weingut Knab, Spätburgunder Alte Reben 2018

Her får du en særdeles appetitlig Spätburgunder fra gamle vinstokke, som flot udtrykker Kaiserstuhls særpræg og tydeligt illustrerer, hvorfor området har et velfortjent omdømme for Pinot Noir. Næsen er liflig med skønne, intense aromaer af skovbær, kirsebær og jordbær. I munden er vinen frisk og rig på aromaer inklusiv mineralske noter. Den rundes af med bløde tanniner og en forfriskende syre. Denne saftige, elegante og komplekse Spätburgunder har potentiale til at blive en af dine Pinot-favoritter!

Anton Bauer, Zweigelt Alte Reben 2015

Frisk saftig rødvin fra Østrig på Zweigelt druen. Helt rød i glasset med klar duft af røde sommerkirsebær og en anelse krydderi i baggrunden. Smagen er frisk rød med fine bløde tanniner og en herlig moden frugt med undertoner af chokolade og kaffe. En frisk rødvin der kan nydes let afkølet til sommerens lettere retter.Den lokale drue til de bedste rødvine fra Østrig. Anton Bauer høster fra vinmarker lige ved vineriet i Wagram og tilstræber stor typicitet fra druen i den endelige vin. Vinstokkene med Zweigelt druen står i en jordbund med löss og limsten. Efter høsten afstilkes druerne inden vinificering i ståltanke ved kontrolleret temperatur. Lagringen foregår på store egetræsfade og gamle barriques, for at bevare mest mulig druekarakter og stadig få kompleksiteten ind i vinen.

Anton Bauer, Wagram Reserve 2016

Intens og kraftfuld rødvin med stor kompleksitet i både duft og smag. En krydret duft kommer op af glasset med noter af nyt fad og urter. Frugten er en kombination af kirsebær og solbær med stor modenhed. Smagen er fyldig med en friskhed som understreges af stor dybde i frugten. Herlig afslutning hvor kompleksiteten giver god længde i smagen.En helt unik cuvée fra Anton Bauer hvor der arbejdes med at blande flere forskellige druer. Vinen er sammensat af Cabernet Sauvignon, Blaufränkisch, Zweigel, Syrah og Merlot. En kombination der giver mange forskellige nuancer i den endelige vin. Druerne til denne vin høstes ved relativt lavt udbytte og vinificeres separat i ståltanke. Efter endt gæring lagres vinen i 20 måneder på nye barriques fra Allier og Troncais.

Weingut Fritz Wassmer, Spätburgunder Alte Reben 2017 (v/6stk)

En dejlig vin hvor der netop er frugt og nerve nok til, at fadkysset ikke føles anmassende, men bare opleves som delikat. Aromatisk, charmerende og vellavet og i den grad et lysende eksempel på, at tyske Pinot Noir ikke længere skal måles med Bourgognes alen.