Artadi, El Sequé 2020 (v/6stk)

Siden 1999 har Artadi produceret en af Alicantes bedste og mest moderne vine med fuld fokus på at udtrykke terroir og perfekt moden frugt. De ældste vinstokke voksende i en jordbund bestående af kalk, sten og rød ler giver lavt udbytte, men druer med høj intensitet. 100% Monastrell som efter gæring lagres vinen 12 måneder på franske egetræsfade. Intens mørk farve med rødviolet skær. Dyb næse med sødme, lækker frugt og mynte hentydninger. I munden, voldsom potens med syre, frugtnoter og balancerede tanniner. Langvarig lakrids, mynte og anis eftersmag, som det er typisk for vine fra Middelhavet. Vinen bør iltes 1-2 timer før servering.

295 kr

Andre kiggede også på

El Picoteo Tinto Øko 2022 (v/6stk)

Vinen fremstår med en rubinrød farve og en krydret, let sødmefuld aroma af mørke kirsebær, crème de Cassis, ristede krydderier og vanilje. Smagen er fyldig med let nappende tanniner og en diskret men vital frugtsyre, der holder den intense og sødmefyldte frugtoplevelse i skak.Navnet El Picoteo stammer fra verbet Picotear, som løst kan oversættes til at nippe/tage mad (tapas) med fingrene. Druerne dyrkes i ca. 800 m's højde, hvor nætterne er koldere end ved kysten og druerne derfor beholder en flot energi og friskhed. Fermenteringen sker spontant uden tilsætning af gær, og vinen lagrer derpå 3-4 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade.

Artadi, El Sequé 2020 (v/6stk)

Siden 1999 har Artadi produceret en af Alicantes bedste og mest moderne vine med fuld fokus på at udtrykke terroir og perfekt moden frugt. De ældste vinstokke voksende i en jordbund bestående af kalk, sten og rød ler giver lavt udbytte, men druer med høj intensitet. 100% Monastrell som efter gæring lagres vinen 12 måneder på franske egetræsfade. Intens mørk farve med rødviolet skær. Dyb næse med sødme, lækker frugt og mynte hentydninger. I munden, voldsom potens med syre, frugtnoter og balancerede tanniner. Langvarig lakrids, mynte og anis eftersmag, som det er typisk for vine fra Middelhavet. Vinen bør iltes 1-2 timer før servering.94 Point James Suckling 93 Point Robert Parker

Comenge El Origen 2019 (v/6stk)

Friskhed, Power og charmerende elegant frugt er hvad man kan forvente i Comenges Crianza. Kun sølle 9000 kasser blev det til i årgangen, efter deres uhyre omhyggelige kvalitetssortering.Vinen viser en flot dyb farve i glasset. Duften er pakket med sorte kirsebær, skovjordbær, modne ribs og lakrids, mokka og vanilje. Smage kombinerer kirsebær og hindbær, hvor vanilje og chokolade også skinner igennem. Let krydrede noter fra fadet går over i en lang og kompleks eftersmag som bare hænger ved. En behagelig vin, som leverer en fantastisk oplevelse. Druerne til denne vin kommer fra 17 mikroparceller i nærheden af Curiel og Pesquera de Duero. Druerne står 850 meter over havets overflade og håndplukkes og håndsorteres på vineriet. Hver parcel lagres for sig i op til 15 måneder på franske egetræsfade, hvorefter den endelige vin sammenstikkes.

Bodega El Bos, Tinta de Toro Roble 2021 (v/6stk)

I Toro, som ligger lige ved siden af Ribera del Duero, er det også den spanske tempranillo-drue der er stjernen. Selvom Toro betyder tyr, så er El Bos hverken aggressiv eller skræmmende. Tværtimod er det en vin, som du altid kan have klar, når der står tapas på menuen. Vinen er perfekt til røget skinke, faste oste og salte oliven. El Bos er lagret i 4 måneder på franske egetræsfade - det giver et moderat fadpræg der flot balancerer frugten. Den kan med fordel få lidt luft inden du kommer den i glasset, evt. ved at hælde den på karaffel. Server ved 16°C i et almindeligt rødvinsglas.