Bodegas la Magdalena, Ramblilla Bobal 2019

En mørk og fyldig rødvin på den lokale bobal drue. Duften byder på sort frugt, lakrids og friske urter. Smagen er fyldig, uden at blive tung. Strukturen styres af god frisk frugtsyre og bløde tanniner fra det tykke drueskind. En vin, der vil passe godt til kraftfulde kødretter, eller modne oste. Bobal druen er tilpasset det varme klima her i det sydlige Spanien. Ganske som mennesker, så tilpasser druer sig og bliver tykkere i skindet, jo mere solrigt område de er i. Det giver mere farve og smagsintensitet, samt tanniner. Bobal druerne til denne vin kommer fra et lille underområde i Ribera del Jucar, som kaldes Casas de Haro. Her høstes druerne fuldmodne og sorteres optisk ved adgangen til vineriet. Vinen gæres på ståltanke for at bevare mest mulig af druens karakter.

79 kr

Andre kiggede også på

Bodegas la Magdalena, Ramblilla Bobal 2019

En mørk og fyldig rødvin på den lokale bobal drue. Duften byder på sort frugt, lakrids og friske urter. Smagen er fyldig, uden at blive tung. Strukturen styres af god frisk frugtsyre og bløde tanniner fra det tykke drueskind. En vin, der vil passe godt til kraftfulde kødretter, eller modne oste.Bobal druen er tilpasset det varme klima her i det sydlige Spanien. Ganske som mennesker, så tilpasser druer sig og bliver tykkere i skindet, jo mere solrigt område de er i. Det giver mere farve og smagsintensitet, samt tanniner. Bobal druerne til denne vin kommer fra et lille underområde i Ribera del Jucar, som kaldes Casas de Haro. Her høstes druerne fuldmodne og sorteres optisk ved adgangen til vineriet. Vinen gæres på ståltanke for at bevare mest mulig af druens karakter.

Bodegas Costers del Sió, Costers del Segre La Boscana Tinto 2021 (v/6stk)

En dejlig ungdommelig og livlig rødvin, som begaver os med en intens aroma af brombær, solbær og andre mørke bær som på fortræffelig vis bliver supporteret af lidt vanilje og chokolade fra den afmålte tid i fadene. Fyldig, men på ingen måde kluntet. Ikke super dyb, bare glad og ligefrem og nok så vigtigt med fint modne tanniner, således at ingen skræmmes væk.

Bodegas Muriel, Rioja Reserva, Fincas de la Villa 2018 (v/6stk)

Siden 1926 har Bodegas Muriel været på forkanten af vinproduktionen i Rioja - med respekt for historien, men med en moderne tilgang. Vinen er baseret på 100% Tempranillo druer fra Muriels marker i Rioja Alavesa og Alta med minimum 30 år gamle vinstokke, som står i Riojas næringsfattige jord. Vinen er efter 15 dages maceration en flot mørk brilliantrød i glasset og der er koncentration og tannin i metermål. Den færdige vin lagrer 24 måneder på en blanding af små franske og amerikanske egetræsfade. Lagrer yderligere 2 år i flasken før frigivelse. Vinen er pakket med rød frugt, trøfad og varme krydderier som i samspil frembringer den klassiske Riojaoplevelse, hvor Tempranillo-druens karakter spiller sammen med fadlagringen. Et fantastisk match til stegt, braiseret eller grillet kød, især lam og oksekød. Vinen gemmes op til 15 år fra høståret.