Buttler the bear Pinot Noir (v/6stk)

Buttler the bear serien er skabt af Scotto Vineyards som har hjemme i Lodi i Californien. Familien består af Italienske immigranter fra Napoli som i 1903 tog turen til USA for at jagte drømmen. Idag er Scotto Vineyards en af Californiens velansete producenter som især er leveringsdygtige i prisvenlige vine af god kvalitet. Buttler the Bear serien består af både Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Zinfandel og Chardonnay. Vinene er frugtige, letdrikkelige og afspejler det varme og solbeskinnede Californiske klima på bedste vis.

99 kr

Andre kiggede også på

Jean-Etienne Chermette, Pinot Noir Champs Blancs 2020

En let- til mediumfyldig meget saftig Pinot Noir med et dejligt mix af frugt, bløde tanniner og en charmerende åben profil. Druerne kommer fra 10-år gamle vinstokke, der vokser i en ler- og kalkholdig jord ved Légny i Pierres Dorées. Druerne vinificeres med 2/3 hele klaser, som bidrager til den sprøde frugt og struktur. Efter 8 dages maceration i betontanke, lagrer vinen 6 måneder; 85% på stål og 15% på nye egefade. Grundet de lokale appellationsregler, må huset sælge denne vin som almindelig bordvin.

Backhouse Pinot Noir 2020 (v/6stk)

Backhouse Pinot Noir er i vores optik en af Californiens bedste vine på den sarte Pinot Noir-drue i prislejet under de 150 kr. For at sikre en maksimal og autentisk frugtprofil er druerne høstet om natten og har dernæst gæret i temperaturstyrede tanke med 6 måneders efterfølgende lagring i franske egetræsfade.I den færdige, rubinrøde vin strømmer en lækker aroma af kirsebærnuancer, hindbær, rabarber, chokolade, skovbund og et strejf af dild. På tungen er vinen blød og smidig med en underliggende mineralitet, der giver et flot, rankt og elegant præg. Dermed hæver Backhouse sig over de mange federe og knapt så druetypiske Pinot Noir-vine, Californien ellers spytter ud i dette prisleje.Vi anbefaler servering ved 14-16 grader, eksempelvis hvis menuen står på grillet tun, kylling, pasta eller risotto med svampe eller som en lægger hyggevin i lænestolen.

Attilio Ghisolfi, Langhe Pinot Nero Pinay 2016 (v/6stk)

Vinen skænkes med en for Pinot Noir relativt stor farveintensitet og selvom den nu har været i flasken i et par år er de søde krydrede noter fra fadene fortsat i front både i næse og mund. Det er derfor en god ide lige at plaske vinen på en karaffel inden den skænkes således at der bliver mere plads til frugten, der anføres af sorte kirsebær.Ganske fyldig, men på ingen måde voldsom. Bare varm og stadig mere aromatisk efterhånden som den får lidt tid i glasset og til sidst nærmest silkeagtig når tanninerne slipper vinen fri. Ikke videre burgundisk og heller ikke særlig piemontesisk, men bestemt Ghisolfisk.

Calera, Selleck Pinot Noir 2017

Caleras Mt. Harlan Vineyards ligger i Gavilan-bjergene 40 km øst for Monterey-bugten. Stedet blev valgt på grund af dets kalkstensjord og ideelle klima. Med en gennemsnitlig højde på 2.200 fod er det blandt de højeste og flotteste vingårdssteder i Californien.100% Pinot Noir lagret 18 måneder i 100% fransk eg 30% ny, 70% brugte fadeFremviser kraften og balancen, der gør Pinot Noir-plantningerne fra 1975 på Selleck Vineyard så bemærkelsesværdige. Denne pragtfulde vin byder på levende aromaer af granatæble, hindbær og kirsebær sammen med et strejf af sødt sadellæder. I ganen er den lys og smukt syredrevet, med en energisk mundfornemmelse, der fører vinen til en lang, overdådig finish.