Castello Vicchiomaggio, Ripa delle Mandorle Rosso 2022

Sangioveses friske røde frugt og en portion mørk intensitet fra Cabernet Sauvignon giver tilsammen fuld valuta for pengene i Castello Vicchiomaggios Ripa delle Mandorle. Vinen er bemærkelsesværdig letdrikkelig og har en friskhed og lethed som gør den til en fornøjelse at drikke, hvor tanninerne er tilbageholdte, mens de rene frugtaromaer dominerer. Vinen får 6 måneders fadlagring som giver et underspillet, krydret præg som klæder vinens friske profil. Duften er domineret af kirsebær og ribs med et strejf af mynte - og afslutningen har et mørkt præg med et lag af balsamico. Du får her et suverænt glas til en pizza med spicy salami eller Spaghetti all’amatriciana.

89 kr

Andre kiggede også på

Castello Vicchiomaggio, Chianti Classico Gran Selezione La Prima 2019

Castello Vicchiomaggio La Prima Gran Selezione er en blændende enkeltmarkvin fra en højt beliggende mark nær vingården Castello Vicchiomaggio.Nærmest Brunello'sk kraftfuldhed og alligevel ultrafrisk, rank, smidig og svævende.Masser af Amarena-kirsebær og Amaro-bitterhed - timianristede mandler. Let vaniljepræg fra de 26 måneder på franske barrique. Syre og vedholdende, fine tanniner til et langt liv.Højlandssangiovese når det er bedst. Prøv den til Bistecca alla Fiorentina med bønner, timian og god olivenolie.

Castello Vicchiomaggio, Ripa delle Mandorle Bianco 2022

Ripa delle Mandorle er resultatet af blandingen af ​​den klassisk toscanske druesort Trebbiano, med en lille del af Chardonnay, som giver lidt ekstra fyld til vinen. Det er en frisk og let vin, som med friskhed og dejlig aroma er den ideelle ledsager til sommerkøkkenet.Med en klar, klar gyldengrøn farve får du først en behagelig blomsterduft og en frugtig tekstur til næsen, med noter af banan og fersken, og smagen er domineret af grønne æbler og stenfrugt, der elegant kombinerer sig og slutter af i en frisk finish.

Castello Vicchiomaggio, Chianti Classico Guado Alto 2021

Castello Vicchiomaggio Guado Alto Chianti Classicoer et skoleeksempel på hvordan Chianti Classico bør og skal dufte og smage; røde bær, viol, sort te og timian.Slank, forfinet og sart frugt. Sure tranebær og saftig syre. Støvede taniner og let bitterhed. 10 måneder på store fade.Prøv den til Pici med oksemørbrad, svampe og timian

Castello Vicchiomaggio, Ripa delle Mandorle Rosso 2022

Sangioveses friske røde frugt og en portion mørk intensitet fra Cabernet Sauvignon giver tilsammen fuld valuta for pengene i Castello Vicchiomaggios Ripa delle Mandorle. Vinen er bemærkelsesværdig letdrikkelig og har en friskhed og lethed som gør den til en fornøjelse at drikke, hvor tanninerne er tilbageholdte, mens de rene frugtaromaer dominerer.Vinen får 6 måneders fadlagring som giver et underspillet, krydret præg som klæder vinens friske profil. Duften er domineret af kirsebær og ribs med et strejf af mynte - og afslutningen har et mørkt præg med et lag af balsamico. Du får her et suverænt glas til en pizza med spicy salami eller Spaghetti all’amatriciana.