Chateau clos des Jacobins St. Emilion Grand Cru Classe 2016

Clos des Jacobins giver dig mulighed for at smage noget af det ypperste fra Grand Cru Classé klassifikationen i Saint-Émilion. Chateau Clos des Jacobins vinmarker har en helt perfekt beliggenhed i hjertet af Saint-Émilion. Her dyrkes noget af verdens bedste Merlot, som udgøre størstedelen af vinen. Vinen er mørk, tæt og kraftfuld og vil udvikle sig i flasken i mange år frem. Clos des Jacobins tilhører i dag den absolutte elite i klassifikationen Grand Cru Classé i Saint-Émilion. Slottet drives som en lille familieforretning med Thibaut og Magali Decoster i spidsen. Siden 2004 har hele slottet og de omliggende 8,5 ha. vinmarker gennemgået en forvandling. Familien har foretaget massive investeringer i vinmarkerne og i moderne produktionsudstyr. I samme ombæring er kælderen blevet totalrenoveret. Og bestræbelserne har allerede båret frugt. Clos des Jacobins er på få år rykket helt frem i første linje, som én af de førende ejendomme i Saint-Émilion.

545 kr

Andre kiggede også på

2015 Dame Gaffeliere, Saint Emilion Grand Cru

Stort lagringspotentiale Områdenavn: Bordeaux Druer: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc Vinifikation: Den lagres i 1 år gamle egetræsfade i 10-12 måneder. Vinhus: Château La Gaffelière Underområde: Saint Emilion

Domaine Drouhin-Laroze, Clos de Vougeot Grand Cru, 2016

Château Faugères 2018 St. Emilion Grand Cru Classé

Om vinen En velpoleret og dyb Bordeaux-vin fra Château Faugères. Smag: Kraftig i munden med mørke bær og frugter. Passende syre og et struktureret finish med tanniner. Duft: Dybe aromaer af mørke frugter og violer. Lagring: 50% nye egetræsfade og 50% genb

Château Tour de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2017

Selv om Tour de Pressac er andenvinen på slottet, så hænger den på ingen måde efter sin 'Cru Classé' storebror - her får du nemlig alle de klassiske St. Emilion-smage med mørk frugt pakket flot ind i moderat brug af fad - drikkevenlig og klassisk rødvin. 2017 var en god årgang i St. Emilion, som viser Bordeauxs klassiske smage i en elegant og frisk stil. 10% Malbec giver lidt ekstra struktur til Merlot -druerneServer ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til klassiske retter med oksekød som fx hel roastbeef.