Combe d'Argent Merlot/Cabernet Sauvignon & Syrah 2021

Tre af Frankrigs mest ikoniske druer i et fyldigt og solmodent sydfransk blend. Her får du karakter og struktur fra cabernet sauvignon, blød og elegant frugt fra merlot og power og krydderi fra syrah. Tilsammen giver det en vin som på en og samme tid har masser af struktur og fylde og en blød og tilgængelig profil. Det er den mørke frugt der dominerer og der er både lag af moden blomme, brombær og solbær i duften, som også har lidt hints af vanilje, kakao og varme krydderier. I munden dominerer den sødmefulde frugt, mens man fornemmer lidt tannin og en mild syre som spiller op mod frugten.

109,95 kr

Andre kiggede også på

Stag's Leap Wine Cellars, Cask 23, Cabernet Sauvignon 2018

CASK 23 er blandt husets mest eftertragtede Cabernet Sauvignon-vine og et samlerobjekt for vinelskere verden over. CASK 23 blev til, da vinmager André Tchelistcheff i 1974 opdagede at et enkelt parti druer smagte helt ualmindeligt vidunderligt, så han opfandt ”opskriften”, som i dag er et blend af den allerbedste frugt fra de to fornemme vinmarker S.L.V. og FAY. CASK 23 er struktureret, meget koncentreret, intens i sin krydrethed med et elegant, tannisk bid. Flotte noter af anis, kirsebær og parfume i denne perfekte og velplejede vin.

Mocali, Maremma Cabernet Sauvignon 2020

Maremma Cabernet Sauvignon er en fyldig og solmættet vin, som stadig formår at bevare noget kant med sit toscanske ranke præg. Netop denne struktur gør, at sødmen balanceres perfekt og ikke overtager styringen i vinen. Med en rigtig god smagsfylde er den en perfekt ledsager til f.eks. grillet kød (også vildt) eller fyldige gryderetter. Vinen har et klædeligt krydret/urtet touch og en fin lang eftersmag. Fadet er rigtigt godt integreret, og giver fin støtte til den rige frugt. Alt i alt en vin med bred appeal og bred kulinarisk anvendelighed. Kan nydes ung og nogle år frem – men bør efter vores mening drikkes mens frugten stadig dominerer.

Pillitteri Cabernet Sauvignon & Merlot 2014

Fra et familieejet vinhus, der i dag drives af Gary og hans hustru Lena. Familiens rødder går tilbage til Sicilien, men Garys og resten af familien flyttede i 1948. Frugtig og fyldig vin der begynder at være flot moden og drikkeklar. Smagsintens med bløde

Terrazas, Cabernet Sauvignon Reserva 2016 (v/6stk)

Dyb rød farve med blå højdepunkter. På næsen er denne Cabernet Sauvignon intens og kompleks. Den leverer aromaer af moden sort frugt og delikate krydrede noter af hvid peber, der fuldender buketten. På ganen har den en blid start og en fyldig mellemsmag, der fører til en rund og saftig afslutning med god spænding takket være dens faste tanniner.