Coppola, Diamond Collection Paso Robles Cabernet 2019

Saftig og koncentreret med masser af fylde og moden mørk frugt. Smuk rubinrød farve med lilla reflekser. Helt åben duft med noter af solbær, brombærbusk og madagaskarpeber, komplementeret af engelsk lakrids, chokolade og vanilje. I munden opleves vinen blød og tæt, men med en fantastisk friskhed og cremet tannin. Stor frugtkompleksitet med noter af solbærgren, brombær og blomme, der suppleres flot af søde krydderier og ristede toner fra fadet.

210 kr

Andre kiggede også på

Cabernet Sauvignon Estate Paso Robles 2019

Cabernet Sauvignon er en af Eberles flagskibsvine. Deres Estate Cabernet er fyldig med rige, sorte kirsebær og lyse cassis noter. Den har en faste tannin med frodig syre. Subtile antydninger af kakao og Brûlée bliver hængende på den tørre finish. Farve: D

Coppola, Diamond Collection Zinfandel 2019

Zinfandel druen kommer perfekt til udtryk her fra Coppola familiens marker rundt i Californien. Mørk farve med åben ekspressiv duft af blommer, sorte kirsebær og finsk lakrids. Smagen er fyldig og frugten fylder hvert hjørne af mundhulen med sorte bær. Den balancerede frugtsyre gør denne vin perfekt sammen med rødt kød – gerne grillet!Zinfandel druerne til denne Diamond Collection høstes i flere forskellige områder af Californien. De kølige zoner i Paso Robles giver friskhed og struktur til vinen, Monterey giver varme og fylde i vinen. Ved at kombinere disse områders frugt får Coppola en Zinfandel med god kompleksitet og dybde i smagen. Vinen lagres i 12 måneder på franske egetræsfade inden aftapning.

Coppola, Diamond Pinot Noir 2019 - 37,5 cl

Pinot Noir er en skrøbelig drue, der på denne mark modner perfekt og giver en flot åben stil i vinen. Duften er drevet af stor, moden frugtkarakter. Smagen er mediumfyldig og noterne udvikler sig fra fine røde frugter til dyb mørk frugt. En rigtig flot ledsager til lysere kødretter og milde oste.

Coppola, Directors Cut, Cabernet Sauvignon 2018

Coppola Directors Cut Cabernet Sauvignon kommer fra Alexander Valley, som er omgivet af bjerge og bakker på begge sider, og med sine lange smalle form, indeholder to distinkte klimaer. Den sydlige del af dalen byder først velkommen til tågen fra kysten og er derfor køligere end længere nordpå. De mange bakker og bjerge holder på tågen og holder derved temperaturen nede i forholdtil de omkringliggende regioner. Dalen er desuden unik i form de alsidige jordforhold. Vinstokkene gror både i ler, kalk, grus, klippe og vulkanisk jord, hvilket er med til at give rødvinene en fantastisk diversitet. Director's Cut Cabernet Sauvignon har en fantastisk duft af blomme, kirsebær og cedertræ samt blå bær og krydderier. Den er utroligt koncentreret i smagen og har saftige og sødmefyldte tanniner.