Dante Rivetti, Barbera d'Alba DOC Mara 2021

Frisk og livlig er nok de to ord, der passer bedste på Dante Rivettis Barbera - her er nemlig slet ikke brugt egetræ til lagring, så det er de friske og klar bærdufte der styrer vinen - både røde og mørke bær som blander sig i et fornøjelige glas italiensk hverdagsvin. Server ved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Drik til pasta med masser af revet ost - fx hjemmelavet tortellini.

169 kr

Andre kiggede også på

Tenuta Reverdito, Barbera d'Alba "Delia" La Morra 2019

Den ypperste Barbera fra et fremragende domæne. Den er storebror til Butti og har endnu mere kraft, koncentration og aroma. Og så lagres den længere i eg.Delia dækker blot 0,33 hektar på fremragende vinbjerg i Barolo's fine la Morra. Jordbunden er kalk og mergel og vender stik sydvest på stejl skråning. Vinen lagres i små egefade før tapning og vil udvikle sig i 5-6 år og leve i 10 år, formentlig længere endnu.

Ferrero Barbera d´Alba DOC 2021

Om vinen En dejlig og saftig Barbera d?Alba med et krydret touch. Flot struktur og en lang eftersmag. Passer godt til rødt kød, vildt, pasta og kraftige kødretter. Duft: Modne kirsebær, blåbær og rosenblade. Fadlagringen giver den en krydret duft med hint

Fratelli Revello, Barbera d'Alba Ciabot du Ré 2021

Barbera d’Alba Ciabot du Re er Revellos særdeles anerkendte og mest ambitiøse Barbera d’Alba, der kommer fra Annunziata di La Morra. Vinen er ikke en enkeltmarksvin, men frembringes gennem en selektion af druer fra de bedste planter, der er sat i 1975. Med inspiration fra Altares Barbera Larigi, er det en vin, der har afsøgt grænsen for, hvad det er muligt at opnå med druen. Som det er tilfældet med Larigi, lagres også Ciabot du Re i 18 måneder på 100% nye franske barriques. Barbera er med sin sprudlende frugtighed, friske syre og meget moderate tanninindhold i særegen grad velegnet til barriquelagring. Fadet understøtter med sine vanillin-aromaer den opulente frugt, som der også tilføjes bløde, søde, smidige tanniner fra fadet. Det giver en både elegant, ambitiøs og dyb Barbera d’Alba med stor velsmag og fascinationskraft.

Rabino Luigi Giuseppe, Barbera d'Alba 2021

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.