Dante Rivetti, Langhe Nebbiolo 2020

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

249 kr

Andre kiggede også på

Pecchenino, Langhe Nebbiolo, Bricco Ravera 2019

Baby-Barolo eller Barolo i forklædning - uanset hvad vi kalder dem, så er Langhe Nebbiolo for det meste en light-version af de store vine fra Piemonte - men Bricco Ravera fra Pecchenino er så tæt på som det kan kommer uden at være the real deal - druerne kommer fra Barolo-marken Ravera og vinen lagrer som en Barolo i 2 år på fade. Sving vinen i glasset og du bliver belønnet med lag af frugt, krydderier, lakrids og blomster - det her emmer af Piemonte og glæden ved de store norditalienske vine. Det er fyldig, stringent vin, som har nebbiolodruernes karakter sammensmeltet med to års fadlagring til en elegant men kraftfuld vin - lige netop det der kendetegner de langt dyrere storebrødre fra området. Server den ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til kraftige retter med mørkt kød - fra ribeye til fasan.

Dante Rivetti, Langhe Bianco 2022

Her får Chardonnay selskab af den lokale hvidvinsdrue Arneis, og det giver en flot Piemonte-vin, som både kan drikkes for sig selv, men har nok fylde og balance til at klare en god fiskeret. Her er citrus, hyldeblomst og lidt stenfrugt i duften og efter 8 måneders lagring på ståltank efter gæring giver noget dybde til vinen.Server ved 7-9°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til pasta med skaldyr eller omelet med squash og mynte.

Renato Fenocchio, Langhe Nebbiolo 2018 (v/6stk)

En smuk granatrød Nebbiolo hvor fravalget af fadlagring giver os mulighed for at nærstudere den fine finurlige blomstrende frugt, som er uløseligt forbundet til Italiens fornemme førstedame. Ikke videre fyldig, men frisk og delikat såvel i duften som i smagen, der er tør på en herlig måde og løftes af en dejlig underliggende bitterfrisk syre.

Dante Rivetti, Langhe Nebbiolo 2020

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.