d'Arenberg, The Custodian Grenache, McLaren Vale 2016

Duften er indbydende og krydret. Vinen er perfekt balaceret og harmonisk med frugtkarakterer af morbær, blåbær og blommer og noter af anis, fennikel og koriander. Vinen har tilpas følelige tanniner, men de balanceres af en frisk syre.

150 kr

Andre kiggede også på

d'Arenberg, The Ironstone Pressings GSM, McLaren Vale 2016

En meget bred palet af blommeagtig frugt, kirsebær, blodappelsin, modnet kød og røgede jordtoner med jern fra jordbunden. Fintsleben tanninstruktur og en anelse toasted egefad, der vil integreres ved lagring, som der er flot potentiale til.

d'Arenberg, The Coppermine Road Cabernet, McLaren Vale 2016

2016 er en årgang med høj intensitet samt tæt og rank struktur. Vilde krydderurter, mint, cassis, peberfrugt, cedertræ, jordtone og lidt røg. Garvesyren fra de supermodne druer er ret fremtrædende som ung, så lagring vil lønne sig.

d'Arenberg, The Stump Jump GSM, McLaren Vale 2018

Vinen præges af særdeles modne druer med både lyse- og mørke frugttoner, krydderier, en lille jordtone og fast bygning med tannin, der lukker af til sidst. Trods høj modenhed en tør vin med kun 1,3 g. restsukker/l., hvor de tre druer spiller rigtig godt sammen. Meget bred anvendelse: Den åbne frugt kvæler ikke en stegt kylling, og den faste struktur gør, at vinen ikke kvæles af et stykke rødt kød. Grenache 60% giver rund, saftig frugt, som struktureres af 20% let peberkrydret Syrah og 20% Mourvedre, der giver en fast afrunding. d'Arenbergs signaturvin, opkaldt efter ploven der lettede opdyrkningen af nyt land, har gennem årene pløjet sig solidt ind i danske vindrikkeres bevidsthed. Alliancen mellem Grenache, Syrah og Mourvedre fungerer lige så godt her som i Sydrhône, hvor konceptet kommer fra. De fleste druer er fra meget gamle buskvinstokke og vinifikationen sker, efter ganske let presning, i de traditionelle åbne gæringstanke, efterfulgt af let egefadlagring i store, ældre fade.

d'Arenberg, The Feral Fox Pinot Noir, McLaren Vale / Adelaide Hills 2017

Herlig Pinot Noir med indbydende Pinot Noir aroma med både røde frugter og hvid peber, en fyldig smag og længde og med den friskhed, som det køligere klima i Adelaide Hills giver. Frisk, livlig syre i afslutningen med perfekt afstemte tanniner blander sig i en saftig vin med finesse.