Darioush Winery, Signatur Shiraz 2016

Dariush Signatur Shiraz frembringer kompleksiteten, strukturen og aldersværdigheden fra Shiraz-druen. Et væld af tætte sorte frugter og krydrede krydderier folder sig ud og fortsætter i ganen. Blommer, lakrids og sorte kirsebær bevarer enestående friskhed og fokus, mens smukke blomsterdufte af lavendel og hyben afslører vinens nuancerede sort karakter. Bergamot, cola, røget bacon og asiatisk røgelse tilføjer dimension og dybde over den lange, belønnende finish.

679 kr

Andre kiggede også på

Darioush Winery, Signatur Shiraz 2016

Dariush Signatur Shiraz frembringer kompleksiteten, strukturen og aldersværdigheden fra Shiraz-druen.Et væld af tætte sorte frugter og krydrede krydderier folder sig ud og fortsætter i ganen. Blommer, lakrids og sorte kirsebær bevarer enestående friskhed og fokus, mens smukke blomsterdufte af lavendel og hyben afslører vinens nuancerede sort karakter. Bergamot, cola, røget bacon og asiatisk røgelse tilføjer dimension og dybde over den lange, belønnende finish.

Darioush Winery, Signatur Cabernet Franc 2018

Med upåklagelig statur, dybde og aldersværdighed er 2018 Signatur Cabernet Franc er et pragteksemplar på varienten, med elegante blåbær og solbærfrugter i tilføjelse af forventningerne om krydrede urter, ler, blyanter og sadel læder.Tanninerne er modne og finkornede. En langsom mindeværdig oplevelse, Cabernet Francs tæthed og rigdom giver plads til sekundære smage, der vokser og udvider sig over den lange, vedholdende finish.

Darioush Winery, Signatur Merlot 2018

Kompleks aroma af lakrids, violer, støvet kakao og find læder. Smagene bevæger sig fra tætte sorte kirsebær og ribs-bær, forfrisket med en blodappelsinagtig syre til pikante krydderurter, skov og citrusfrugtige noter. Vinen afslutter kraftfuldt og poleret, med rige blommefrugter og friskbagt tærtebund. En vin der vil udvikle sig yderligere med årene.

Darioush Winery, Duel 2018

Duel er en vin med stil, sjæl og substans. Knuste brombær, figen og créme de cassis er fremtrædende med noter af grafit og lakrids i gennem denne bemærkelsesværdige frodige og generøse rødvin. Shiraz tilføjer sit varemærke allehånde, peber og røgelse, samt en fortryllende, eksotisk røghed. Tanninerne er modne, faste og komplementerer vinens tæthed af smag.