Domaine Antonin Guyon, Corton Clos du Roy Grand Cru 2019

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

899 kr

Andre kiggede også på

Chateau clos des Jacobins St. Emilion Grand Cru Classe 2017

Clos des Jacobins giver dig mulighed for at smage noget af det ypperste fra Grand Cru Classé klassifikationen i Saint-Émilion.Chateau Clos des Jacobins vinmarker har en helt perfekt beliggenhed i hjertet af Saint-Émilion. Her dyrkes noget af verdens bedste Merlot, som udgøre størstedelen af vinen. Vinen er mørk, tæt og kraftfuld og vil udvikle sig i flasken i mange år frem.Clos des Jacobins tilhører i dag den absolutte elite i klassifikationen Grand Cru Classé i Saint-Émilion. Slottet drives som en lille familieforretning med Thibaut og Magali Decoster i spidsen. Siden 2004 har hele slottet og de omliggende 8,5 ha. vinmarker gennemgået en forvandling. Familien har foretaget massive investeringer i vinmarkerne og i moderne produktionsudstyr. I samme ombæring er kælderen blevet totalrenoveret. Og bestræbelserne har allerede båret frugt. Clos des Jacobins er på få år rykket helt frem i første linje, som én af de førende ejendomme i Saint-Émilion.

Domaine Tour du Bon, 'Saint Ferreol' Bandol Rouge 2018

Mourvedre er mørk og dyb - og i Saint Ferréol fornemmer man alle nuancerne. Fra kaffe og kakao til peber, tobak og trøfler. Vinen er en hyldest til området, druen og livet omkring Bandol, hvor Agnès Henry virkelig viser hvor elegant man kan få en Bandol til at fremstå. Det er vin, som kræver nogle år til at udvikle sig, hvor den strukturede og bredskuldrede vin bliver mere blød og nuanceret. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik den til serranoskinke med Sechuan-peber - eller til grillet lam, hvis du gemmer den et par år.

Domaine Philippe Chéron, Clos de Vougeot Grand Cru 2015

Philippe råder over en fantastisk 1,43 hektar stor parcel i den fremragende Hautes Baudes del af Clos Vougeot. Vinstokkene er plantet i 1934, og beplantningstætheden er rekordhøje 12.000 stokke pr. hektar. Druerne håndplukkes, ad to omgange og lægges i små perforerede kasser, der tillader stabling, så druerne kommer intakte til kælderen. Her macererer Philippe druene i hele 10 dage ved 10 graders celcius, hvorefter temperaturen hæves så gæringen går i gang. Under gæringen anvender Philippe klassisk pigeage for at trække maksimal farve og aromastoffer ud af druerne. Den unge vin er efterfølgende lagret 10 - 14 måneder på fad, heraf 75 % nye. Resultatet er en af de bedste vine fra denne berømte Grand Cru. Clos Vougeot terroiret er tydeligt. Vinen er intens i farven. Duften er dyb, elegant og kombinerer røde bær med et strejf af violer og lakrids. Smagen er klassisk, koncentreret og magtfuld, rund, mineralsk og lang.

Chateau Lusseau, Saint-Emilion Grand Cru 2019

Vinene fra Chateau Lusseau produceres i meget begrænsede mængder. Omkring 7000-9000 flasker årligt kan Laurent få ud af de 2 hektar marker. Vinen har igennem årene haft en opadgående kurve og er i de seneste par år også kommet på radaren hos nogle af de største vinkritikere i verden. Hvor bla. fadprøven af årgang 2018 har fået 92-94 point og fadprøven fra årgang 2019 har fået 91-92 point af James Suckling.Vinens farve er mørk og dyb. Friske brombær og moden rød frugt er indrammet af sekundære nuancer af toasted fad og mokka. En vin med stor koncentration og struktur som uden tvivl vil udvikle sig positivt over de næste 5-8 år.