Dominio de Atauta, Ribera del Duero 2015 Magnum

En både charmerende og ekstremt frugtrig udgave af domænets signaturvin, fra vinstokke mellem 100-140 år! Strukturen er relativt blød og elegant med meget modne, fintkornede tanniner, der vil give vinen et meget langt drikkevindue. Et væld af bær, lavendel, rosmarin, cassis, florare toner og lidt fad.

800 kr

Andre kiggede også på

Ribera del Duero, Crianza 9 liter 2019

Arzuaga Crianza er en semi-moderne Ribera del Duero, hvor man fornemmer de klassiske rødfrugtede og tobakkede toner fra Ribera del Duero kombineret med Arzuagas fint integrerede brug af fade. Den mørkrøde farve efterfølges af en tobakket og rødfrugtet

Hacienda Monasterio, Ribera Del Duero Reserva Especial ØKO, 2016

Ribera del Duero, Vendimia Seleccionada, 3 liter 2020

Bodegas Resaltes 'Vendimia Seleccionada' oser fra glasset med indsmigrende, nuancerede aromaer af kirsebær, jordbær, blåbær, røde blomster, blyant, tobak, en snert af chokolade og forfriskende mineralitet. Smagen er i smuk harmoni med den charmerende n

Valsotillo VS Reserva Ribera del Duero 2014

Er man til old school Ribera del Duero og den lidt mere “støvede” stil bør man prøver Valsotillo’s VS Reserva. Den passer til alle typer kød, oste samt saucer. Vinen egner sig fantastisk til retter med flåede tomater.ValSotillo VS Reserva er mørk kirsebær-rød i farven. Duften er aromatisk og yderst elegant. Du vil kunne fornemme nuancer fra modne frugter, fine krydderier, mineraler, trøffelsvampe samt kaffe og sort te. En velstruktureret og balanceret mundfuld af ValSotillo VS Reserva, får munden til at løbe i vand og man vil kunne fornemme en meget udtryksfuld og elegant vin, med en lang eftersmag af modne frugter.Druerne til vinen håndhøstes i små kurve, for at sikre perfekte forhold for at producere stor vin. ValSotillo VS Reserva skabes ud fra gæring på ståltanke. Herefter følger lagring på amerikanske og franske fade i 24 måneder, hvorefter vinen flaskes. Inden frigivelse ligger vinen til modning i ValSotillo’s egne kældre i mindst et år efter flaskning, for at give vinen en optimal indledende lagring. Herudover giver det vinen tid til at samle sig, og opbygge helt utrolige aromaer samt elegance.