Duckhorn, Postmark Paso Robles Cabernet Sauvignon 2021

Paso Robles er lidt inde i landet, væk fra Napas hustle & bustle - vi er i Californiens landbrugsmæssige hjerte - og Duckhorn arbejder med en række dygtige vinbønder der leverer druer fra 3 forskellige subområder i både bjergene og lavlandet, som tilsammen leverer en perfekt balanceret og finesserig rødvin som oser langt væk af Californien. 2019 var en relativ kølig sommer og Cabernetdruerne fik lov at hænge til et stykke ind i oktober - og leverer optimale forhold mellem frugtsødme og syre som sammen med 12 måneder på fad giver mørke toner med modne solbær og brombær i duften, med lag af viol, mørke krydderier og mørk chokolade. Virkelig lækker og intens rødvin.

349 kr

Andre kiggede også på

Cabernet Sauvignon Estate Paso Robles 2019

Cabernet Sauvignon er en af Eberles flagskibsvine. Deres Estate Cabernet er fyldig med rige, sorte kirsebær og lyse cassis noter. Den har en faste tannin med frodig syre. Subtile antydninger af kakao og Brûlée bliver hængende på den tørre finish. Farve: D

Lander-Jenkins, Cabernet Sauvignon 2019 (v/6stk)

Cabernet Sauvignon har i mange år været den mest populære drue i Californien. Vinen er baseret på Cabernet Sauvignon udvalgt fra flere vinmarker, herunder Napa Valley. Efter gæring har vinen lagret 6 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade. Aromaen er rig på nuancer af røde bær, solbær, skovbund samt søde krydderier fra fadene. Smagen er herlig saftog og pakket med en intens rød frugt og en lang blød eftersmag afsluttende med fornemme tanniner. Lander- Jenkins Cabernet Sauvignon er en oplagt vin til f.eks. grillet og bariseret kød.

Darioush Winery, Caravan Cabernet Sauvignon 2018

Smuk og cremet struktur med focus på Cabernet Sauvignon fra Darioush’ egne marker I Napa Valley. Høj frugtintensitet i smagen, med solbær- og brombærnoter. Tanninerne er flot integreret i smagsprofilen, hvor sorte bær kombineres med vanilje fra fadlagringen. En vin med hovedvægten på Cabernet Sauvignon, med mindre mængder Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot og Malbec. Druerne kommer fra Darioush egne marker i Napa Valley og Mt. Veeder. Vinen lagres i 22 måneder på hovedsageligt franske egetræsfade, inden aftapning på vingården.

The Prisoner Wine Company, Unshackled Cabernet Sauvignon 2019

Cabernet Sauvignon-druen i en fængslende fortolkning. Det Californiske powerhouse, the Prisoner Wine Company, har skab en Cabernet Sauvignon cuvée, som får druesorten til at stråle. Man har med stor nøjagtighed suppleret med små doser af Malbec, Petite Sirah, Syrah og Merlot. De supplerende druesorter hjælper med at løfte vinen til nye højder, og på samme måde som en håndfuld toner til sammen kan give en akkord, så opstår der også her sød musik ud af sammenspillet.Vinen springer din næse i møde med noter af blommer, brombær, nelliker, sorte oliven og tørrede urter. Der er bid i tanninerne, liv i syren og længde på eftersmagen – The Prisoner Wine Companys håndværk er ikke til at tage fejl af. Vinen får lov at lagre 11 måneder i en blanding af amerikanske og franske egetræsfade, så kan du finde et strejf af vanilje og kokos i vinen, så er det fadlagringen, du kan fornemme.Stor og magtfuld rødvin, som gerne vil serveres til lige så intense retter.