Fernand Engel, Pinot Noir Fût de Chêne 2019

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

189 kr

Andre kiggede også på

Belle Glos Oeil de Perdrix Pinot Noir Blanc Rose 2020

Forfriskende og tør rosé skruet sammen af winemaker Joe Wagner, der skabte Belle Glos i en alder af bare 19 år. Druerne er fra Sonoma County og er dyrket specifikt med henblik på at skabe rosé af dem. Mængderne er små, men vi har været så heldige

Ampelos, Pinot Noir Nu Srh 2014

En meget tæt og intens pinot noir fra danske Peter Work. Her er noter af brombær, læder og tobak. Smagen er fyldig med de samme sorte bær der går igen, sammen med en herlig sødme fra fadet. En velbalanceret vin med stor intensitet der passer godt til kraftfulde kødretter.NU er Peter Works absolute top Pinot Noir rødvin. Når Peter og hans kone Rebecca smager gennem de enkelte fade, så er der ofte druer fra en enkelt klon, der stikker af fra resten af fadene. Det er også det, der gør sig gældende her. Vinen er fremstillet af 100% PinotNoir fra egen mark, der er certificeret både økologisk og bæredygtig. Vinen lagres i godt 2 år på franske egetræsfade, hvoraf 1/3 er nye, inden aftapning. Vinen hverken filtreres eller klares, hvilket gør at der kan danne sig en del bundfald i flasken.

Pecchenino, Pinot Noir 2021

Umiddelbart kan man undre sig lidt over, hvorfor en piemontesisk vinbonde vælger at tilplante en del af sine vinmarker med Pinot Noir. Men - når man tænker nærmere over det, ligger det egentlig lige til højrebenet for Pecchenino, da Pinot Noir minder en hel del om Dolcetto, både når man skal arbejde med den i vinmarken eller vineriet. Måske netop derfor har familiens overhoved, Orlando, udviklet en fascination for Pinot Noir. En fascination, der gør, at han flere gange årligt drager til Bourgogne for at smage og diskutere områdets vine med de lokale producenter.Da Orlando startede sin Pinot Noir produktion, lejede han først en vinmark i 500 meters højde, hvor han kunne eksperimentere lidt, men da resultaterne var så gode, omplantede han i 2008 en af sine egne vinmarker, som fremadrettet skal danne grundlag for husets Pinot Noir produktion.

Barramundi, Pinot Noir

Pinot Noir fra egne marker i Murray Darling, Victoria-provinsen. Det er svært at lave god Pinot og især god og billig Pinot. Dette er dog et pragteksemplar af en sådan vin - lækker og letdrikkelig. Farven er klassisk for de australske rødvine, med en pæn mørk kerne og kant. Duften har moden mørk frugt og en anelse røg-noter over sig. Kom den i glasset og nyd nyd duften af saftige kirsebær, jordbær og hindbær som går igen i den frugtbetonede smag og saftige fornemmelse i munden. Smagen er let cremet og med gode nuancer af de røde bær og krydderier, pakket ind i den elegance som druen er bundet sammen med. Et virkelig vellavet glas vin der bør nydes let afkølet. Nyd den ved 13-15°C af stort rødvinsglas med stor koble.