Fly By Zinfandel 2018 (v/6stk)

Den populære Zinfandal-drue tæmmes flot i denne californier fra Sonoma County, der charmer med rød og mørk frugt og krydderier i en sødmefuld version, der ikke er 'jammy' eller kogt. Vinen har i sin færdige form en flot aroma med rige nuancer af søde jordbær, blåbær, finurlige krydderier samt både vanilje og kakao bagved. Smagen er kraftfuld med fattet. En lang og blød eftersmag følger med velintegrerede tanniner og frisk syre for druen. Fly By Zinfandel er - for at have størst mulig kontrol over processen - gæret i temperaturstyrede tanke. Derpå har den hvilet 6 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade.

99 kr

Andre kiggede også på

Backhouse Zinfandel 2019 (v/6stk)

Zinfandel har de seneste 10 år udviklet sig til en af de mest populære druer, især fra Californien. Cecchetti-familien ejer flere Zinfandel-marker i Sonoma County tæt på Napa Valley, og her kommer druerne til Backhouse Zinfandel fra. Efter gæring har vinen lagret 6 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade.Backhouse Zinfandel har en flot aroma, som er rig på nuancer af røde bær, vanilje og kakao. Smagen er intens og domineret af nuancer af f.eks. solbær, garrique, kakao og hindbær. Lang og blød eftersmag med velintegrerede tanniner.Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader og den er et oplagt match til især grillet kød.

Fly By Chardonnay 2020 (v/6stk)

Denne sprælske Chardonnay fra Sonoma County er rund, frisk og frugtbåren på en slank måde, der for 10 år siden havde syntes ganske uforeneligt med USA. Det er der heldigvis blevet ændret på, således at Chardonnay i dag kan komme i mange flere versioner, og her har vi altså en noget friskere model, der dog langt fra er simpel eller kedelig.En vin med en flot gylden farve. Duften er domineret af hvide blomster, honningmelon, fersken, vådesten og et strejf vanilje. Smagen er ren, elegant og har en behagelig syre og mineralitet, der altså giver en friskhed sjældent set i californisk chardonnay i dette prisleje.En af hemmelighederne ved Fly By Chardonnay starter i marken, hvor druerne typisk høstes tidligere en hos mange af naboerne for at bevare den naturlige syre og desuden undgå, at aromaen udvikler sig til det alt for tropiske.I vinhuset er mosten desuden gæret i ståltanke for at bevare friskheden, inden den er hældt på brugte og derfor tæt på smagsneutrale egetræsfade til en nænsom mådning gennem 6 måneder.

Whiplash Zinfandel 2020 (v/6stk)

Whiplash Zinfandel er en stor, bombastisk rødvin fra Lodi i Californien – et af verdens fremmeste terroirs når det gælder netop Zinfandel. Vinen er kraftig og muskuløs, og den viser masser af den mørke frugt og lange, bløde eftersmag, som Zinfandel fra Lodi er verdensberømt for.I glasset har vinen en intens dybrød farve med herlige aromaer af mørkerøde bær, toffee samt en smule vanilje. Smagen er blød og fyldig, med noter af hindbærmarmelade, vanilje og sort peber.

Fly By Pinot Noir 2020 (v/6stk)

I den færdige, rubinrøde vin strømmer en lækker aroma af sorte kirsebær, lidt jordbær, chokolade og skovbund. På tungen er vinen blød og smidig med en underliggende mineralitet, der giver et flot, rankt og elegant præg-Folkene bag Fly By går højt op i at lave en vin, der holder balancen og ikke synes at rumme mere, end den kan bær. Derfor høster de gerne druerne tidligere end de fleste andre Pinot Noir-producenter i området, når aromen er ved at være fuldt udviklet med inden syreindholet falder for drastisk.Dermed slipper de for at syrejustere eller i det hele taget pille for meget ved druematerialet ifm. vinificeringen. Her gærer vinen i temperaturstyrede tanke med ca. 6 måneders efterfølgende lagring i franske egetræsfade. Dermed føjes lidt krop og sødligt krydrede noter til smagen uden at friskheden ryger sig en tur.