Goichot Frères Aloxe Corton 2021

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

499 kr

Andre kiggede også på

Rousseau Frères, Loire, Terra Evéna Pinot Noir 2019

Middelfyldig frisk Pinot Noir med finesse og karakter. Aromaen er indbydende, og i smagen finder du frugt, bær og skovbund. En herlig frisk Pinot Noir fra lille domæne; behagelig afrundet efter et års lagring på eg.

Domaine Arnoux Père et Fils, Aloxe-Corton Les Fournières 1. Cru, 2019

Goichot Frères Cote De Beaune Villages 2021

Goichot modner sin Côte de Beaune i 12 måneder på egetræsfade, hvilket er med til at give både struktur og delikate fadkrydderier til vinen uden, at man mister fornemmelsen af det fine terroir. En seriøs Bourgogne og et skridt op ad kvalitetsstigen, hvor man virkelig kan opleve Pinot Noir-druen folde sig ud. I glasset er vinen elegant lys rød og duften er domineret af små røde bær, skovjordbær og friske hindbær. Nedenunder fornemmer man et lag af fadkrydderi og Pinot Noirs umiskendelige blanding af skovbund, svampe og krydderier, som holdes i skak af en frisk og læskende syre. Vinen folder sig flot ud ved 15-16°C hvor finesse og kompleksitet står flot frem - særligt til det lidt landlinge franske køkken.

Goichot Frères Bourgogne Passetoutgrain 2022 (v/2stk)

Vinen stråler ud af glasset med en intens rubinrød farve, der har violette toner langs kanten. Den har en elegant burgundisk duftprofil, hvor både Pinot Noir og Gamay-druerne træder tydeligt frem i harmoni. Noter af kirsebær, cassis, hindbær, jordbær og skovbær følges af duften af våd skovbund samt subtile antydninger af lakrids og mokka. Når vinen kommer i munden, oplever man en forfriskende saftighed med milde tanniner. Den nuancerede bærfrugt suppleres i den lange eftersmag af en let urteagtig karakter. Dette er en særdeles delikat Bourgogne, og den er et must-have for alle, der elsker frugtige rødvine med stor potentiale for nydelse. Du kan nyde den nu eller lade den lagre i 3-5 år fra høståret.