Goichot Frères Cote De Beaune Villages 2021

Goichot modner sin Côte de Beaune i 12 måneder på egetræsfade, hvilket er med til at give både struktur og delikate fadkrydderier til vinen uden, at man mister fornemmelsen af det fine terroir. En seriøs Bourgogne og et skridt op ad kvalitetsstigen, hvor man virkelig kan opleve Pinot Noir-druen folde sig ud. I glasset er vinen elegant lys rød og duften er domineret af små røde bær, skovjordbær og friske hindbær. Nedenunder fornemmer man et lag af fadkrydderi og Pinot Noirs umiskendelige blanding af skovbund, svampe og krydderier, som holdes i skak af en frisk og læskende syre. Vinen folder sig flot ud ved 15-16°C hvor finesse og kompleksitet står flot frem - særligt til det lidt landlinge franske køkken.

349,95 kr

Andre kiggede også på

Domaine de Ferrand, Cote du Rhone Vieilles Vignes 2018

Lækker og saftig Cotes du Rhone Produceret af en top-producent af Chateauneuf-du-Pape. Toner af røg, krydderier samt mørk tæt frugt præger vinen. Kraftig og tæt vin med toner af sød frugt.Druerne til denne vin kommer fra stokke der er plantet mellem 1933 og 1946.

Domaine de Ferrand, Cote du Rhone Mistral 2021

Saftig og mørk frugt vælter op ad glasset fra denne Grenache baserede Côtes du Rhône. Mørke blommer, kølig mineralitet og modne brombær. Smagen har flot dybde og kompleksitet, som et resultat af de gamle vinstokke som druerne kommer fra. En god balance med stor moden frugt og tanniner til at rense gummerne.Grenache domineret cuvée fra en af Châteauneuf-du-Papes førende producenter. Fremragende Côtes du Rhône der er fremstillet af druer fra vinmarker, der kun er adskilt fra Châteauneuf-du-Pape af en lille grusvej. De ældste parceller her er plantet tilbage i 1933 og 1946. Markerne er beplantet med 80 % Grenache, 15 % Syrah og 5 % Cinsault. Vinen gæres med sin naturlige gær ved 27 ? 30 grader. Vinen lagres kun på cement og ståltanke, for at bevare mest mulig renhed i frugten.

Pierre Girardin Cote De Nuits Villages Rouge 2019

er en fyldig og kompleks rødvin, der helt sikkert vil imponere enhver vinentusiast. Med en dyb karminrød farve og rige aromaer af mørke kirsebær, brombær og vanilje har denne vin en sofistikeret og lokkend

Rousseau Frères, Loire, Terra Evéna Pinot Noir 2019

Middelfyldig frisk Pinot Noir med finesse og karakter. Aromaen er indbydende, og i smagen finder du frugt, bær og skovbund. En herlig frisk Pinot Noir fra lille domæne; behagelig afrundet efter et års lagring på eg.