Le Petit Gascoun, Rouge 2022

Le Petit Gascoun, Rouge er en fortryllende vin, der vil vække dine sanser og transportere dig til de frodige marker i det sydlige Frankrig. Denne vin er skabt med omhu og ekspertise for at levere en uforglemmelig smagsoplevelse. Le Petit Gascoun, Rouge har en unik frugtig smagsprofil, der vil forføre selv de mest kræsne ganer. Vinens aromaer er fyldt med friske og intense noter af bær, der danser på tungen og efterlader en behagelig eftersmag. Denne vin er perfekt til at nyde alene som en afslappende aperitif eller som ledsager til madLe Petit Gascoun, Rouge er skabt med kærlighed og dedikation til at levere en vin af høj kvalitet. I glasset har den en rød strålende rubinfarve. I duften fremviser den subtile aromaer af små røde frugter, solbær og blomme. I smagen er den frisk ned primære aromaer af druer og solbær. Finishen har en betydelig længde på grund af dens finesse. Den vil passe perfekt til din lyst og mørkt kød.

99 kr

Andre kiggede også på

Le Petit Gascoun, Rosé 2022

Køb Le Petit Gascoun, Rosé 2022 med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering. Hos VildMedVin er vi passionerede omkring vores produkter og sælger kun kvalitetsvarer til gode priser.

Domaine René Bouvier, Marsannay Rouge Le Finage 2020

Duften er klassisk Bourgogne med hindbær og en smule viol, som udvikler sig, når vinen får luft i glasset. I munden er vinen domineret af balancen mellem tanniner og syre, som matches af mørkerød frugt. Marsannay er den nordligste kommune i Bourgogne, og Le Finage fra Domaine René Bouvier er lavet af druer fra syv forskellige parceller i kommunen. Vinen lagrer 18 måneder på fade, hvoraf 20 % er nye.

Chateau Cabrieres, Le Petit Cabrieres 2020

Petit Cabrieres er en saftig sydfransk sag med flot friskhed og koncentration. Den består af 90% grenache og 10% cinsault som ikke har modtaget fadlagring men i stedet lagret 6 måneder på stål. Dette giver en ekstremt saftig og fruit forward fremtoning.

Domaine Clavel, Le Mas Rouge 2019

Le Mas er entry-vinen hos Domaine Clavel, og her får du stor værdi for pengene. Druerne gæres og modnes i betontanke uden eg for mest mulig bevaring af karaktér og vinens friskhed. Denne økologiske sydfranske rødvin har en dejlig blomstret, sort kirsebærnæse med et pift af peber og våde sten. I ganen er den saftig og lys, men har en dejlig dybde af kirsebærfrugt med et strejf af kødfuldhed. Særdeles tilfredsstillende og lækker.