L'Ecole No 41, Columbia Valley Syrah 2018

Den voksende region i Washington State er ideel til at maksimere det fulde udtryk for Syrah. Krydret, rig og kompleks med bløde tanniner og lys syre. Denne Columbia Syrah er den perfekte parring af vin. SmagsnoterMørk, robust og krydre vin. Denne fyldige Syrah har en rig smag af sorte og blå bær, peberkorn og lakrids, gennem en jordagtig finish.

258 kr

Andre kiggede også på

L'Ecole No 41, Columbia Valley Syrah 2018

Den voksende region i Washington State er ideel til at maksimere det fulde udtryk for Syrah.Krydret, rig og kompleks med bløde tanniner og lys syre. Denne Columbia Syrah er den perfekte parring af vin.SmagsnoterMørk, robust og krydre vin. Denne fyldige Syrah har en rig smag af sorte og blå bær, peberkorn og lakrids, gennem en jordagtig finish.

Chateau Ste Michelle, Cabernet Sauvignon - Limited Edition, Columbia Valley 2019 (v/6stk)

Washington State er den næst største vinproducerende stat i USA med Chateau Ste. Michelle som den førende producent ikke mindst målt på kvaliteten. Chateau Ste. Michelle har i forbindelse med deres 50 års jubilæum frigivet en limited edition udgave af deres velansete og berømte Cabernet Sauvignon som bliver frigivet i en begrænset mængde med en retro label på flasken.Druerne til Chateau Ste. Michelles Columbia Valley Cabernet stammer fra den østlige del af Washington State fra blandt andet de berømte Cold Creek og Canoe Ridge Estate marker. Cabernet Sauvignon udgør typisk godt 80 % af den færdige vin. Bob Bertheau supplerer med små mængder af Merlot, Syrah, Malbec, Cabernet Franc og Petit Verdot for at øge spændingen og kompleksiteten i vinen.Smagen er fyldig, intens og nuanceret og munder ud i en lang og silkeblød finish.

Greenwing Columbia Valley Cabernet Sauvignon 2019

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.