Maison Sauvion, Merlot Pays d'Oc Les Champeureux 2020 (v/6stk)

En fyldig, fint afrundet, men bestemt ikke knastør, men bestemt stadig frisk Merlot, som brillerer med blommer og andre mørke modne bær, der bliver løftet af en snert rosmarin og andre urter midt i den saftige smag.

84,15 kr

Andre kiggede også på

Maison Jaffelin, Aloxe-Corton 2018 (v/6stk)

Maison Jaffelin, Aloxe-Corton 2018 er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Maison Jaffelin, Beaune Sur les Grèves Clos Sainte-Anne 1. Cru 2019 (v/6stk)

Maison Jaffelin, Beaune Sur les Grèves Clos Sainte-Anne 1. Cru 2019 er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Domaine Barge, Côtes du Rhône Les Coteaux de Légende Øko 2020 (v/6stk)

En særdeles charmerende meget klassisk Côtes-du-Rhône, der leger kispis med vores opfattelse af nord og syd i Rhône-dalen forstået på den måde at det høje Grenache indhold ikke dominerer udtrykket, og at det relativt lave alkoholindhold leder frem til en slank finesse, som man som regel skal lede efter nede sydpå. Fint med saftig mørk frugt i såvel næsen som munden og dertil et fint lag af krydderier og lakrids, som vidner om et godt druemateriale og et fermt håndelag fra Julien Barge.

Maison Galhaud, Pays d'Oc IGP, Grenache Noir 2022

Jean-Francois Galhaud skabte Grenache Noir i 2000 ud fra idéen om at lave en vin ifransk Amarone-stil eller en kraftig Châteauneuf-du-Pape type. De 40-60 årige vinstokkebeskæres så udbyttet holdes nede, og druerne får lov at hænge på vinstokke langt ind ioktober, før de høstes i hånden. Mosten udblødes med skallerne før en lang, kølig gæring.Minimum filtrering, ingen klaring. Klimaet er perfekt: varmt om dagen og kolde nætter. Deter en vin med rig, varm, krydret duft og fløjlsagtig smag.Familien Galhaud stammer fra Saint-Emilion, men i begyndelsen af 1990'erne købte Jean-Francois Galhaud vingården i Languedoc-Roussillon, hvor det i dag er ønologen HervéSabardeil, der laver vinen.Kraftig sydfransk vin på 100% Grenache med rig frugt og blød kraft fra gamle vinstokkemed få druer i Roussillon. Indsmigrende og kraftfuld med perfekt balance mellem tannin ogsødme. Du finder både brombær, solbær, violer og stærke krydderier i smagen balanceretaf en friskhed, som er med til at give vinen dens populære karakter. Det er en vin hvor dufår meget for pengene.Kulinarisk går Grenache Noir rigtig godt til stegt eller grillet oksekød og ditto lam,simreretter som svinekæber eller osso buco. Vinen bliver blødere, hvis den åbnes og iltesca. en time, før den skal nydes.