Matthiasson, Napa Valley Cabernet Sauvignon Oak Knoll 2017 (v/6stk)

Matthiasson Cabernet Sauvignon er, som deres øvrige vine, nytænkende og langt fra den type af vin, der almindeligvis forbindes med Napa Valley. Efter høst blev druerne gæret i åbne gæringstanke og lagret i 20 måneder på franske egetræsfade (50% nye). Den færdige vin dufter intenst af mørke bær, der fra naturens side også giver mindelser om grillkrydderier og blyant foruden fadnuancerne af bl. nykværnede kaffebønder. På tungen varer intensiteten ved men opvejes af let og mineralsk fornemmelse, af Matthiasson selv beskrevet som weight without heaviness, og når man smager vinen, giver den beskrivelse sig selv. Et flot resultat fra Matthiasson og en nydelse ud over det sædvanlige til efterårets simreretter, vildt med ribsgelé eller til grillmenuen, når aftenen skal være ekstra mindeværdig!Vi anbefaler servering ved 15-17 grader.

699 kr

Andre kiggede også på

2019 Cabernet Sauvignon, Sojourn Cellars, Oakville, Napa Valley

Stor Cabernet Sauvignon. Sofistikeret med dybde og voluminøs textur med en fyldig aroma af brombær, blommer og kaffe foruden lidt salvie og muld. Druerne kommer hovedsageligt fra Oakville Ranch Vineyard, der blev genplantet i 2006 af den velansete Phil Co

Récoltant, Cabernet Sauvignon, Napa Valley 2019

En lille produktion af cabernet sauvignon fra Napa Valley. En vin der er lagret på en kombination af nye og brugte fade, for at understrege frugten bedst muligt i vinen. Récoltant er en vin med stor fylde, som har godt af at blive dekanteret 30 minutter f

Lander-Jenkins, Cabernet Sauvignon 2019 (v/6stk)

Cabernet Sauvignon har i mange år været den mest populære drue i Californien. Vinen er baseret på Cabernet Sauvignon udvalgt fra flere vinmarker, herunder Napa Valley. Efter gæring har vinen lagret 6 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade. Aromaen er rig på nuancer af røde bær, solbær, skovbund samt søde krydderier fra fadene. Smagen er herlig saftog og pakket med en intens rød frugt og en lang blød eftersmag afsluttende med fornemme tanniner. Lander- Jenkins Cabernet Sauvignon er en oplagt vin til f.eks. grillet og bariseret kød.

Darioush Winery, Caravan Cabernet Sauvignon 2018

Smuk og cremet struktur med focus på Cabernet Sauvignon fra Darioush’ egne marker I Napa Valley. Høj frugtintensitet i smagen, med solbær- og brombærnoter. Tanninerne er flot integreret i smagsprofilen, hvor sorte bær kombineres med vanilje fra fadlagringen. En vin med hovedvægten på Cabernet Sauvignon, med mindre mængder Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot og Malbec. Druerne kommer fra Darioush egne marker i Napa Valley og Mt. Veeder. Vinen lagres i 22 måneder på hovedsageligt franske egetræsfade, inden aftapning på vingården.