Mitolo Wines, Serpico Cabernet Sauvignon 2019

Kraftig og struktureret Cabernet fra McLaren Vale i Mitolos vanlige, fyldige stil. Her får cabernet sauvignon-druerne lov til at tørre i op til 30 dage inden den nu koncetrede most presses. Det giver et helt unikt udtryk af druen som både er mørk, kraftig og rund - men ikke uden struktur - det er et suverænt glas vin til mørkt kød med masser af stegeskorpe og kraftig sauce.

399 kr

Andre kiggede også på

Lander-Jenkins, Cabernet Sauvignon 2019 (v/6stk)

Cabernet Sauvignon har i mange år været den mest populære drue i Californien. Vinen er baseret på Cabernet Sauvignon udvalgt fra flere vinmarker, herunder Napa Valley. Efter gæring har vinen lagret 6 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade. Aromaen er rig på nuancer af røde bær, solbær, skovbund samt søde krydderier fra fadene. Smagen er herlig saftog og pakket med en intens rød frugt og en lang blød eftersmag afsluttende med fornemme tanniner. Lander- Jenkins Cabernet Sauvignon er en oplagt vin til f.eks. grillet og bariseret kød.

Darioush Winery, Caravan Cabernet Sauvignon 2018

Smuk og cremet struktur med focus på Cabernet Sauvignon fra Darioush’ egne marker I Napa Valley. Høj frugtintensitet i smagen, med solbær- og brombærnoter. Tanninerne er flot integreret i smagsprofilen, hvor sorte bær kombineres med vanilje fra fadlagringen. En vin med hovedvægten på Cabernet Sauvignon, med mindre mængder Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot og Malbec. Druerne kommer fra Darioush egne marker i Napa Valley og Mt. Veeder. Vinen lagres i 22 måneder på hovedsageligt franske egetræsfade, inden aftapning på vingården.

The Prisoner Wine Company, Unshackled Cabernet Sauvignon 2019

Cabernet Sauvignon-druen i en fængslende fortolkning. Det Californiske powerhouse, the Prisoner Wine Company, har skab en Cabernet Sauvignon cuvée, som får druesorten til at stråle. Man har med stor nøjagtighed suppleret med små doser af Malbec, Petite Sirah, Syrah og Merlot. De supplerende druesorter hjælper med at løfte vinen til nye højder, og på samme måde som en håndfuld toner til sammen kan give en akkord, så opstår der også her sød musik ud af sammenspillet.Vinen springer din næse i møde med noter af blommer, brombær, nelliker, sorte oliven og tørrede urter. Der er bid i tanninerne, liv i syren og længde på eftersmagen – The Prisoner Wine Companys håndværk er ikke til at tage fejl af. Vinen får lov at lagre 11 måneder i en blanding af amerikanske og franske egetræsfade, så kan du finde et strejf af vanilje og kokos i vinen, så er det fadlagringen, du kan fornemme.Stor og magtfuld rødvin, som gerne vil serveres til lige så intense retter.

Corte Figaretto, Veneto Cabernet Sauvignon Sentoarte 2018 (v/6stk)

Denne Cabernet Sauvignon - som Mauro og Patrizia lige fra starten har kaldt deres Sentoarte (kunstværk) - er skabt på frugten fra vinstokke, som står på den sydvendte kalkrige skråning Brolo del Figaretto. Halvdelen af druerne er høstet i starten af oktober og kørt ned til Figarettos fruttai, hvor de er lagt til tørring, mens den anden halvdel af druerne fik lov til at modne videre/tørrede på vinstokkene. I den sidste uge af oktober er de sidste druer blevet plukket og efter en soignering og afstilkning er de to partier blevet forenet i en lille rustfri ståltank hvor de langsomt er blevet forvandlet til en helt tør vin, som efterfølgende har fået slebet sine kanter via 12 måneder i franske barrique.Et næsten uforskammet take på Cabernet Sauvignon. Vi forstår fuldt ud hvad producenter mener når de meddeler at vinen er fuldstændig var stukket af for dem. Resultatet er bestemt spændende, og vi har sjældent oplevet en så vellykket symbiose mellem u forceret potens og krydret drinkability. Så tæt på at være for meget, men også så charmerende, at man bare bliver glad i låget længe inden rusen banker på. Renere og mere fokuseret end de fleste Amaroni!