Muga, Rioja, Reserva 2019 (v/6stk)

Flot aroma hvor tempranillodruens karakteristik går i perfekt balance med fadlagringen og giver nuancer af kaffe, vanilje, mørke kirsebær og skovbund. På tungen er vinen saftig med masser af frisk rød frugt, bløde tanniner og en flot afstemt syre. Vinen lagrer 24 måneder på fade - 20% amerikansk eg og 80% fransk - efterfulgt af minimum 12 måneders yderligere flaskelagring inden frigivelse. Der gør dette til en prægtig vin til mange retter som f. eks. lam, milde oste og intense pastaretter, hvor dybde og kompleksitet kan matche masser af retter. Nydes vinen i sin ungdom, så anbefales det at ilte vinen 1-2 timer før servering. Kan gemmes op til 20 år fra høståret og vil med tiden udvikle en endnu mere intens bouquet, blødere frugt og større kompleksitet, hvor lag af underskov og læder træder frem. 94 Point Robert Parkers Wine Advocate.

179 kr

Andre kiggede også på

Gomez Cruzado, Rioja Reserva 2014

Kompleks og balanceret Rioja. Herlig åben duft hvor nuancer af røde kirsebær dominerer og så kommer de ekstra noter fra fadlagringen i form af chokolade og vanilje. En herlig fylde i munden hvor den friske røde frugt suppleres fint af vaniljenoter fra fadlagringen. Tanninerne er der, uden at blive dominerende. En lammekølle med rosmarin og en flaske af denne Reserva, så er der balance på bordet. Tempranillo druer som høstes i hånden fra 30 år gamle bush vines ved foden af Sierra Cantabria bjergkæden. Druerne høstes i hånden og sorteres anden gang når de kommer til vineriet. Vinen lagres efter endt gæring i 18 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade. For at vinen først skal være drikkeklar når den rammer markedet, så bliver den gemt i 2 år inden frigivelse.

Muga, Prado Enea Muga Gran Reserva 2015 (v/6stk)

Prado Enea er lavet på 80% Tempranillo, 20% Garnacha, Mazuelo og Graciano. Lagret 12 måneder i træbeholdere, 36 måneder i egetræsfade og minimum 36 måneder på flaske. Prado Enea er Mugas mest traditionelle rødvin. Intens murstensrød farve. Elegant krydret bouquet. Vinen føles liflig i munden og har en smagsstruktur, der gør den indbydende let og stærk på samme tid. Perfekt til langtidsbraiseret vildt, lam og mellemkraftige oste.

Compañía de Vinos Heraclio, Rioja Heraclio Alfaro Crianza 2019 (v/6stk)

En appellerende semimoderne Rioja med bløde tanniner, moderat fadpræg og en dejlig uforceret kompleksitet. Frugten er domineret af modne mørkerøde bær som bliver supporteret af de velintegrerede krydderier fra fadene på en sådan måde at man fornemmer Riojas DNA samtidig med at der også er fin friskhed til stede.

Muga, Rioja, Reserva 2019 (v/6stk)

Flot aroma hvor tempranillodruens karakteristik går i perfekt balance med fadlagringen og giver nuancer af kaffe, vanilje, mørke kirsebær og skovbund. På tungen er vinen saftig med masser af frisk rød frugt, bløde tanniner og en flot afstemt syre. Vinen lagrer 24 måneder på fade - 20% amerikansk eg og 80% fransk - efterfulgt af minimum 12 måneders yderligere flaskelagring inden frigivelse. Der gør dette til en prægtig vin til mange retter som f.eks. lam, milde oste og intense pastaretter, hvor dybde og kompleksitet kan matche masser af retter.Nydes vinen i sin ungdom, så anbefales det at ilte vinen 1-2 timer før servering. Kan gemmes op til 20 år fra høståret og vil med tiden udvikle en endnu mere intens bouquet, blødere frugt og større kompleksitet, hvor lag af underskov og læder træder frem. 94 Point Robert Parkers Wine Advocate.