Rabino Luigi Giuseppe, Barbera d'Alba 2021

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

169 kr

Andre kiggede også på

Tenuta Reverdito, Barbera d'Alba "Delia" La Morra 2019

Den ypperste Barbera fra et fremragende domæne. Den er storebror til Butti og har endnu mere kraft, koncentration og aroma. Og så lagres den længere i eg.Delia dækker blot 0,33 hektar på fremragende vinbjerg i Barolo's fine la Morra. Jordbunden er kalk og mergel og vender stik sydvest på stejl skråning. Vinen lagres i små egefade før tapning og vil udvikle sig i 5-6 år og leve i 10 år, formentlig længere endnu.

Fratelli Revello, Barbera d'Alba Ciabot du Ré 2021

Barbera d’Alba Ciabot du Re er Revellos særdeles anerkendte og mest ambitiøse Barbera d’Alba, der kommer fra Annunziata di La Morra. Vinen er ikke en enkeltmarksvin, men frembringes gennem en selektion af druer fra de bedste planter, der er sat i 1975. Med inspiration fra Altares Barbera Larigi, er det en vin, der har afsøgt grænsen for, hvad det er muligt at opnå med druen. Som det er tilfældet med Larigi, lagres også Ciabot du Re i 18 måneder på 100% nye franske barriques. Barbera er med sin sprudlende frugtighed, friske syre og meget moderate tanninindhold i særegen grad velegnet til barriquelagring. Fadet understøtter med sine vanillin-aromaer den opulente frugt, som der også tilføjes bløde, søde, smidige tanniner fra fadet. Det giver en både elegant, ambitiøs og dyb Barbera d’Alba med stor velsmag og fascinationskraft.

Rabino Luigi Giuseppe, Roero Arneis DOCG 2022

er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Rabino Luigi Giuseppe, Roero DOCG 2019

Roero er kongen. Sådan beskriver Rabino Luigi Giuseppe selv vinen som er lavet på den Piemontesiske stolthed, Nebbiolo. Druerne hentes fra de bedste sydvest-vendte skråninger i Canale, Roero. Her er vinmarkerne badet i sol hele dagen. 1. generation af familien kaldte disse skråninger for Souri som frit oversat betyder hvor solen ledsager dig hele dagen.Takket være den sandholdige jord og de gamle vinstokke levere netop disse skråninger et lavt men enormt koncentreret udbytte. Efter høsten vinificeres vinen først i ståltanke i 8 dage og overføres efterfølgende til de træfade hvor vinen udvikler sig i de efterfølgende 24 måneder.I glasset viser vinen sin storhed med det samme. Med sin faste Nebbiolo karakter af læder, tobak, vilde hindbær og blåbær svøbt i krydderier fra de 2 år på fadet med nelliker og en smule kanel. Aroma billedet vil med tiden i flasken ændre sig, og et nyt lag af kompleksitet vil vise sig, med nuancer af underskov og trøfler. Netop flaskelagringen og den - med tiden - ekstra kompleksitet, gør Nebbiolo til en af de mest lagringsegnede vine i verden.Nebbiolo har som oftest høj syre og højt indhold af tannin/tørstof. Dette gør sig også gældende her. Tanninerne er bløde og fintkornede og netop strukturen i vinen gør den ideel til kødretter med okse eller vildt. Med den rette sammensætning med mad vil netop syren og tanninen i vinen være med til at løfte oplevelsen.